Ogenj, rit in kače niso za igrače, 3. del

Moške zgodbe Pred vami je ena redkih knjig, za katero lahko rečemo, da je ne smemo prebrati ”na dušek”! Vsaka zgodba je vredna vaše ”počasne” pozornosti, razmisleka in sočutja, zato je prav, da jih prebirate korak za korakom. S tretjo knjigo ”moških zgodb”, iz trilogije Ogenj, rit in kače niso

Ogenj, rit in kače niso za igrače, 3. del 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

30.00

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Ogenj, rit in kače niso za igrače, 3. del 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Ogenj, rit in kače niso za igrače, 3. del 6

Opis

Moške zgodbe

Pred vami je ena redkih knjig, za katero lahko rečemo, da je ne smemo prebrati ”na dušek”! Vsaka zgodba je vredna vaše ”počasne” pozornosti, razmisleka in sočutja, zato je prav, da jih prebirate korak za korakom. S tretjo knjigo ”moških zgodb”, iz trilogije Ogenj, rit in kače niso za igrače, Milena Miklavčič zaključuje s poljudnimi raziskavami, zapisi in intervjuji o medsebojnih odnosih in intimi na slovenski način.

Vse tri knjige zaobsegajo čas od leta 1900 pa vse do danes.

Zgodbe so naše – domače. Bil je že skrajni čas, da se jim posvetimo, kajti različne turške in še kakšne telenovele, s katerimi nas zasipavajo, nimajo druge vloge, kot ustvarjati iluzijo, kako bi lahko bilo, pa nikoli ne bo.

Zgodbe, ki jih najdete v trilogiji Ogenj, rit in kače niso za igrače, pa so zgodbe ljudi, mimo katerih hodimo, a si ne vzamemo časa, da bi jim prisluhnili.

Dodatno

Ogenj, rit in kače niso za igrače, 3. del 7Lastnosti

avtor

format

15,5 x 22,0 cm

isbn

9789619287293

leto-izida

2019

st-strani

526 strani

vezava

Mehka vezava