Otroci se spominjajo nebes

Knjiga Otroci se spominjajo nebes avtorja knjižnih uspešnic s seznama časopisa New York Times dr. Wayna W. Dyerja, ki jo je napisal s prijateljico in sodelavko Dee Garnes, prinaša osupljive resnične zgodbe otrok, ki se živo spominjajo nebes … iz časa pred svojim rojstvom!

Otroci se spominjajo nebes 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

22.00

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Otroci se spominjajo nebes 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Otroci se spominjajo nebes 6

Opis

Knjiga Otroci se spominjajo nebes avtorja knjižnih uspešnic s seznama časopisa New York Times dr. Wayna W. Dyerja, ki jo je napisal s prijateljico in sodelavko Dee Garnes, prinaša osupljive resnične zgodbe otrok, ki se živo spominjajo nebes … iz časa pred svojim rojstvom!


Zbrane pripovedi otrok z vsega sveta, v katerih razkrivajo dokaze, da so sami izbrali svoje starše, da so srečali davno preminule družinske člane v duhovni razsežnosti, ter prepričljivo in natančno govorijo o božanski ljubezni, ki presega ta, snovni svet, so navdihujoč opomnik za odrasle, naj precej bolj dejavno komuniciramo z mladimi prišleki in se zavedamo, da naša tuzemska izkušnja znatno presega to, kar smo sposobni zaznavati s svojimi petimi čutili.


Zdi se, da dojenčki in malčki pogosto prispejo sem s spomini na bivanje v duhovnem svetu in svojim družinam pogosto ponudijo dokaze o tem.

Pripovedujejo o pogovorih z Bogom, razkrivajo dokaze, da so sami izbrali svoje lastne starše, govorijo o davno preminulih družinskih članih, ki so jih poznali v duhovni razsežnosti.

Dokazujejo, da so njihovi spomini na pretekla življenja resnični, ter prepričljivo in natančno govorijo o božanski ljubezni, ki presega ta, snovni svet – omenjajo celo primere telepatskega sporazumevanja, kot tudi sposobnosti odločanja o svojem prihodu na Zemljo.


Dr. Wayne W. Dyer, ki so mu oboževalci sočutno rekli »oče motivacije«, je bil mednarodno priznani avtor, govorec in pionir s področja samorazvoja.

Imel je doktorat iz svetovalne psihologije. V štirih desetletjih kariere je napisal več kot štirideset knjig, od teh se jih je enaindvajset znašlo na seznamu najbolje prodajanih knjig časopisa New York Times.

Bil je ponosni oče osmih otrok ter dedek devetih vnukov in vnukinj. Umrl je avgusta 2015. Spletna stran: www.DrWayneDyer.com

Dee Garnes je bila Waynova pomočnica. Že več kot trinajst let deluje na področju zdravljenja z umetnostjo. Živi na Mauiju z možem in dvema otrokoma. Srčno je predana goram, morju – pa tudi zdravljenju in pomoči drugim

Dodatno

Otroci se spominjajo nebes 7Lastnosti

avtor

format

14,1 x 22,0 cm

isbn

9789617129274

leto-izida

2021

proizvajalec

st-strani

188 strani

vezava

Mehka vezava