Ozemljevanje: Največje zdravstveno odkritje vseh časov!

Knjiga Ozemljevanje govori o mogočni in osupljivi, a prezrti naravni zdravilni energiji našega planeta, in opisuje načine, na katere se zlahka povežemo z njo, ne glede na to, kje smo.

Ozemljevanje: Največje zdravstveno odkritje vseh časov! 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 29.00€.Current price is: 23.20€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Ozemljevanje: Največje zdravstveno odkritje vseh časov! 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Ozemljevanje: Največje zdravstveno odkritje vseh časov! 6

Opis

Knjiga Ozemljevanje govori o mogočni in osupljivi, a prezrti naravni zdravilni energiji našega planeta, in opisuje načine, na katere se zlahka povežemo z njo, ne glede na to, kje smo.

Odkrita je bila rešitev za preprečevanje kroničnih vnetij, ki so vzrok najpogostejših bolezni sodobnega človeka!

Ta še nikoli povedana zgodba, ki jo sestavljajo številne navdušujoče raziskave in pričevanja iz resničnega življenja, pripoveduje o odkritju, ki bi lahko bilo povod za svetovno revolucijo na področju zdravja.

Skozi zgodovino smo ljudje ohranjali neposredno fizično povezavo z Zemljo, s svojo kožo smo se dotikali kože Zemlje.

Hodili smo bosi in spali smo neposredno na tleh. Ves čas smo bili po naravni poti napolnjeni z zdravilno energijo Zemlje.

Dandanes večino svojega življenja in dela preživimo izolirani od Zemlje. Le redko se zunaj sprehajamo bosi.

Posledično je naše telo postalo kronično obremenjeno z vnetji, nenaravnimi procesi, za katere se zdi, da so spregledan razlog za naglo povečevanje števila odraslih in otrok, ki imajo težave z imunskim sistemom in zdravstvene tegobe, povezane z vnetji.

Izgubili smo svoje električne korenine, stik z električnimi tlemi Zemlje, ki je naša prvobitna zaščita proti vnetju.

Ozemljevanje je preprosta rešitev za to prekinjeno povezavo.

Ta knjiga dokumentira, kako ponovna povezava in ozemljitev telesa dosledno prinašata številne dobrobiti, od hitre ublažitve vnetij, odprave bolečin, izboljšanja prekrvitve, regeneracije, do ublažitve stresa, povečanja energije in boljšega spanca.

Ozemljevanje spada med najnaravnejše in najvarnejše rešitve, ki jih lahko uporabite za izboljšanje zdravja; je preprosto, čeprav njegovo delovanje sega v globine.

Ni terapija, temveč izjemno dragocena vrnitev k temeljnemu vidiku Narave, na katerega smo pozabili.

»Ozemljevanje je revolucionaren zdravstveni preboj, ki vam bo spremenil življenje. Preberite to knjigo, ozemljite se in prekinite začarani krog stresa in bolezni.«
MARTIN GALLAGHER, dr. med, doktor kiropraktike

»Hormonska neravnovesja so med ženskami izjemno razširjena. Ozemljevanje zelo blagodejno vpliva na uravnovešanje hormonskega sistema in blagodejno vpliva na zmanjšanje simptomov.«
AMANDA WARD, naturopatska zdravnica

»Povratne informacije pacientov so tako prepričljive, da lahko kot zdravnik z gotovostjo zatrdim, da ozemljevanje spreminja življenja.«
DAVID GERSTEN, dr. med.

»Ozemljevanje nas poveže z Naravo, Narava pa je temeljni vir zdravja in zdravljenja. Ta knjiga je priročnik za uporabo ene izmed izjemnih zdravilnih skrivnosti Narave.«
dr. JOHN GRAY, avtor uspešnice Moški so z Marsa, ženske so z Venere

»Večina ljudi si želi pridobiti čim več zdravstvenih koristi s čim manj napora. To je to! Ozemljevanje vam prinese veliko koristi z bore malo dela. Dela pravzaprav ni!«
DAVID WOLFE, avtor uspešnice Superhrana

»Ozemljevanje mi je izjemno pomagalo pri rehabilitacijskem procesu po poškodbah in izčrpanosti. Vrnil sem se še močnejši in počutim se veliko bolje.«
CHRIS LIETO, trikratni zmagovalec triatlona Ironman

Clinton Ober je svojo pot začel kot prodajalec priključkov za kabelsko televizijo v Montani in postal vodilni v tej panogi. Po bolezni, ki ga je leta 1993 skoraj stala življenja, se je odpravil na osebno popotovanje v iskanju smisla življenja in odkril ozemljevanje. Od takrat se odločno osredotoča na spodbujanje znanstvenega raziskovanja in praktične uporabe ozemljevanja.

Stephen T. Sinatra, dr. med., je specialist kardiolog in certificirani psihoterapevt s štiridesetletnimi kliničnimi izkušnjami pri zdravljenju, preprečevanju in odpravljanju srčnih bolezni. Ima tudi certifikat s področja antiaging medicine in nutricionistike.

Martin Zucker je veliko pisal o naravnem zdravljenju, telesni pripravljenosti in alternativni medicini za publikacije, kot so Smithsonian, Readers Digest, Los Angeles Times, National Enquirer in Los Angeles Times, kot soavtor in najeti pisec je napisal več knjig, bil je tudi dopisnik tiskovne agencije Associated Press.

Knjiga je dobila knjižno nagrado nautilus. Nagrado nautilus podeljujejo knjigam, ki spodbujajo duhovno rast, zavestno življenje in pozitivne družbene spremembe, hkrati pa burijo »domišljijo« in bralcu predstavljajo nove možnosti za ustvarjanje boljšega življenja in lepšega sveta. Z glavnim avtorjem, Clintom Oberjem, so posneli tudi dokumentarni film o ozemljevanju, ki je brezplačno na voljo na Youtubu.

Dodatno

Ozemljevanje: Največje zdravstveno odkritje vseh časov! 7Lastnosti

avtor

,

,

format

16,5 x 23,5 cm

isbn

9789617184143

leto-izida

2023

st-strani

348 strani

proizvajalec

vezava

Mehka vezava