Ples zemljine preobrazbe

Kje začeti in kaj storiti za lažji prehod skozi trenutno turbulentno obdobje – v prvi vrsti znotraj sebe, pa tudi navzven? Knjiga Ples Zemljine preobrazbe ponuja različne možnosti, rituale in vaje za uglasitev svoje navzočnosti z novo Zemljo. Naravnih katastrof ter ponavljajočih se političnih in ekonomskih kriz, do katerih prihaja

Ples zemljine preobrazbe 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 24.00€.Current price is: 22.80€.

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Ples zemljine preobrazbe 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Ples zemljine preobrazbe 3

Opis

Kje začeti in kaj storiti za lažji prehod skozi trenutno turbulentno obdobje – v prvi vrsti znotraj sebe, pa tudi navzven?

Knjiga Ples Zemljine preobrazbe ponuja različne možnosti, rituale in vaje za uglasitev svoje navzočnosti z novo Zemljo.

PRELISTAJ KNJIGO >>

Naravnih katastrof ter ponavljajočih se političnih in ekonomskih kriz, do katerih prihaja v zadnjih dveh desetletjih, ni mogoče rešiti z enakimi sredstvi, ki so do njih privedla. Znašli smo se na pragu zgodovinskih, še nikoli videnih sprememb Zemlje, njenih pokrajin in bitij.


Na eni strani smo priče propadanju naravnih okolij, na drugi strani pa je mogoče zaznati novo vrsto strukture prostora, ki se pojavlja na subtilnih ravneh obstoja. Sočasen razkroj družbene in politične varnosti nas vse poziva k spremembi prevladujočega odnosa do narave, do Zemlje in do naše lastne biti.


Ne odlašajmo! Izkoristimo priložnost trenutka in uglasimo svojo navzočnost z novo Zemljo.


O avtorju:
Marko Pogačnik – najbolj znani slovenski geomant, ki je razvil litopunkturo – umetnost akupunkture pokrajin in mest s pomočjo znamenj, imenovanih kozmogrami.

Marko Pogačnik – UNESCOV UMETNIK ZA MIR, nagrajenec Prešernovega sklada, dobitnik Bevkove nagrade in nacionalne nagrade za likovno umetnost, Jakopičeve nagrade, ter avtor državnega grba Slovenije.

Dodatno

Ples zemljine preobrazbe 4Lastnosti

avtor
format 14,0 x 22,0 cm
isbn 9789617090550
leto-izida 2020
proizvajalec
st-strani 205 strani
vezava Mehka vezava