Polarix za moške

Polarix za moške, logaritemska polarizacijska antena z dodatnimi »zdravilnimi« števili, je namenjen vzpodbujanju telesa, da se zdravi sámo. Antena, bakreni prekinjeni krogi, iz okolja zajema energijo, ki nas obkroža, jo »zgosti« na kraju, kamor ga položimo, števila pa to energijo »informirajo«, da vibrira na želen način, ki dobro dene vsemu tkivu moških spolnih organov; omili pogosto uriniranje pri moških, pričakujemo lahko predvsem manj nočnih obiskov stranišča, manjšo inkontinenco, pa tudi manj težav s prostato, hemoroidi in še kaj.

Polarix za moške 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

40.00

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Polarix za moške 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Polarix za moške 6

Opis

Polarix za moške, logaritemska polarizacijska antena z dodatnimi »zdravilnimi« števili, je namenjen vzpodbujanju telesa, da se zdravi sámo.

Antena, bakreni prekinjeni krogi, iz okolja zajema energijo, ki nas obkroža, jo »zgosti« na kraju, kamor ga položimo, števila pa to energijo »informirajo«, da vibrira na želen način, ki dobro dene vsemu tkivu moških spolnih organov; omili pogosto uriniranje pri moških, pričakujemo lahko predvsem manj nočnih obiskov stranišča, manjšo inkontinenco, pa tudi manj težav s prostato, hemoroidi in še kaj.

Polarix za moške nosimo v levem hlačnem žepu. Proti telesu morajo biti obrnjena števila, bakreni krogi pa proč od telesa. Polarix za moške imamo lahko podnevi neprestano v žepu. Ponoči ga lahko namestimo na spolno ali korensko čakro. Z mikroporom, obližem, ga prilepimo na kožo, kjer je čakra. Nalepimo ga lahko tudi na pižamo. Lepimo ga v zaščitnem ovoju.

Polarix za moške učinkuje zlagoma, najprej boste morda rahlo občutili njegovo prisotnost, nekatere težave se bodo hitro zmanjšale in morda sčasoma izzvenele. Uporabimo ga lahko tudi pri težavi s povečano prostato.

Seveda pa ne opustimo zdravniškega nadzora in morda zmanjšamo jemanje zdravil in prehranskih dodatkov, ko že ugotovimo njegov učinek.

Polarix za moške je originalni povzetek polarizacijske antene zdravnika Georgesa Lakhovskega, informacijska števila pa je pripravil slovenski izumitelj Vili Poznik, lastnik 91-ih izumov.

Polarix za moške IZKUŠNJE BRALCEV

PONOČI NIČ VEČ NA STRANIŠČE Jože Drašler, 67 let, projektant strojnih inštalacij: Polarix uporabljam od 12. februarja letos. Ker so mi dopolnilne tablete Prostasan pošle, sem nabavil nove Konprosta. Po priporočilu lekarnarja sem jih jemal dvakrat na dan po tri tablete, in sicer en teden. Zdaj jih jemljem zjutraj in zvečer po eno tableto. Odkar imam še testni Polarix za moške, se mi je stanje že tako izboljšalo, da ponoči ne hodim na stranišče, prej sem moral iti dvakrat do trikrat.

VEČJI LIBIDO Blaž, 34 let, profesor športne vzgoje: Polarix za moške uporabljam 33 dni. Zelo kmalu sem nehal ponoči hoditi na stranišče, prej sem hodil dvakrat na noč. Povečal se je libido. Res da sem mlajši moški, a razlika je očitna.

ZNATNO BOLJŠA PROSTATA Bojan, 62 let, strojni inženir: Polarix za moške uporabljam od februarja. Prej sem jemal Prostasan tablete in pil čaj za prostato Palmeta, zdaj tega ne potrebujem več. Ponoči mi ni treba več na stranišče, prej sem šel vsaj dvakrat, tudi sicer se mi zdi, da je s prostato znatno bolje. Zelo prijetno sem bil presenečen, kako hitro so se pokazali blagodejni učinki. Testni Polarix uporabljam tudi na točki za urejanje krvnega sladkorja, stanje moram še preveriti.

Članek Kako deluje Polarix na čakrah? >>

Kdaj se odločim za Polarix?

Za polarix se odločimo vsakič, ko kjerkoli začutimo kako bolečino. Polarix, ki naravno pomaga pri samozdravljenju polagamo tja, kjer boli. Navadno bolečina takoj pojenja ali izgine, včasih pa se lahko za trenutek poveča, preden povsem izgine. Po izkušnjah rednih uporabnikov lahko Polarix v večini primerov odlično nadomesti protibolečinska zdravila, zato lahko rečemo, da je odličen pripomoček za protibolečinsko terapijo.

Ali lahko uporabljam Polarix hkrati s protibolečinskimi zdravili?

Seveda; še posebno, če je bolečina močna. Priporočljivo je, da protibolečinska zdravila prenehamo uporabljati, ko bolečina pojenja.

Je nujno, da Polarix položim neposredno na kožo?

Ne, ker deluje enako tudi, če ga nosimo na oblačilu. Polarix ima tudi plastični ovitek, ki ga zlahka prilepimo na kožo ali pa kar na oblačila. Z obližem mikropor, ki je naprodaj v vsaki lekarni.

Ga lahko nosim v torbici ali denarnici?

Da, saj deluje tudi od »daleč«, seveda pa dlje ko je od našega telesa, manj deluje.

Kako pogosto ga lahko uporabljam?

Priporočljivo je, da ga na začetku uporabljamo kakih deset minut na dan. Če nas ne moti, ga lahko uporabljamo ves dan, sedem dni v tednu. Bodimo pa pazljivi z uporabo, če nas boli glava ali imamo kake druge težave z glavo. Na glavi max 3 minute. V takih primerih priporočamo uporabo samo nekaj minut. In spet čez čas, čez kako uro. Pri tem pa opazujemo učinke na naše telo, glavo. Če se slučajno pojavi vrtoglavica, ga nekaj ur ne uporabljamo.

Ali ga uporabljam le na bolečih točkah?

Ne. Prav priporočljivo je, da z njim čistimo, uravnavamo, polnimo čakre. Tako preventivno delujemo proti sodobnim nadlogam, kot sta neobvladljivi stres in depresija. Natančna navodila, kako to počnemo, so v navodilih za uporabo, ki so priložena vsakemu Polarixu. Zelo priporočamo, da jih preberete, preden ga začnete uporabljati.

Ga lahko posodim drugim ljudem?

Da. Lahko si ga delite s svojimi prijatelji, družinskimi člani, znanci. Z njim lahko pomagate tudi živalim. Polarix ni občutljiv na nihanja celic živih organizmov. Prav nasprotno, zbira naravna nihanja iz okolja, da z njimi oskrbi živa bitja.

Ali je v redu, če ga vzamem iz plastičnega ovitka?

Seveda. Glavna naloga ovitka je lažja uporaba Polarixa in njegovo lažje vzdrževanje, ohranjanje čistoče. Ko plastičen ovitek ni več uporaben, ga zamenjamo.

Kako čistim Polarix?

Z mokro krpo. Za razkuževanje pa uporabimo mokro krpo z alkoholom.

Katera stran Polarixa naj bo obrnjena proti telesu?

Ni pomembno (razen Polarix za ženske in Polarix za moške imata v navodilih napisano katera stran se uporablja).

Ali mi lahko Polarix kakor koli škoduje?

Ne, lahko pa se, predvsem na začetku uporabe, pojavi blaga dremavost, zaspanost.

Ali lahko elektromagnetna sevanja raznih naprav onemogočijo delovanje Polarixa?

Ne, naprave, ki oddajajo elektromagnetna sevanja, ne morejo narediti nobene škode Polarixu, saj ta ne sprejema in tudi ne oddaja nobenih elektromagnetnih valovanj. Kljub temu pa seveda ni dobro, da preživimo veliko časa v okolju, ki je onesnaženo z elektromagnetnim valovanjem.

Kolikšna je življenjska doba Polarixa?

Če ga mehansko ne poškodujemo, je njegova življenjska doba neomejena. Kupimo ga enkrat za vse življenje.

Dodatno

Polarix za moške 7Lastnosti