Poročen z mamo

Kako pomagati moškemu, ki je zlit z materjo, odpreti njegovo srce pravi ljubezni in predanosti

Poročen z mamo 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

29.90

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Poročen z mamo 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Poročen z mamo 6

Opis

Kako pomagati moškemu, ki je zlit z materjo, odpreti njegovo srce pravi ljubezni in predanosti.

Avtorja sta v svoji petindvajsetletni klinični praksi obravnavala in uspešno pomagala na stotine moškim, ki so bili pretirano čustveno navezani na mater. Ko so želeli slediti lastnim željam in živeti svoje življenje, so se čutili ujete, krive in nelojalne.

Gre za sindrom, ki ga imenujemo zlitost matere in sina; za njim trpijo moški, ki so zliti z materjo. V knjigah, filmih in na televiziji takšne moške pogosto prikazujejo kot šibke in neodločne. Malo manj je zavedanja, da so poškodovani, predvsem zaradi nezdrave navezanosti na svojo mater. Med materjo, ki ima sina zelo rada, in materjo, ki sina postavlja v središče svojega užitka in zanimanja, s čimer skuša zapolniti praznino v sebi, obstaja velikanska razlika. Bralci lahko s pomočjo te knjige začnejo prepoznavati to razliko in odkrivati sporočila upanja, ljubezni in svobode.

V prvem delu (Izguba svobode – V pasti zlitosti) avtorja skozi osem različnih zgodb predstavita tematiko, v drugem nakažeta pot do sprememb in v tretjem ponudita rešitve, kako zgraditi zdrave odnose. Prikazane so različne tehnike, vključno s skupinami za samopomoč in psihoterapijo. Razumevanje specifike otrokovega odnosa z materjo ter priprava ustreznega načrta okrevanja bosta ublažila bolečino zaradi notranjih konfliktov, ki upravljajo “razdvojeno” vedenje. Za žensko, ki je v razmerju s takšnim moškimi, pa je ta knjiga vodnik po tem, kaj se dogaja z njenim moškim in kako mu lahko kar najbolje pomaga.

Dodatno

Poročen z mamo 7Lastnosti

format

16,0 x 23,5 cm

isbn

978-961-7164-15-2

leto-izida

2022

proizvajalec

st-strani

268 strani

vezava

Mehka vezava