Pot odličnega moškega

Priročnik za moške, ki želijo obvladati izzive v odnosih z ženskami, pri delu in spolnosti. Osnovni vodič za moške (in dobrodošlo branje za ženske) o tem, kako lahko moški ponudi svoje avtentične sposobnosti in darove, ostane v predani ljubezni svoboden in neovirano živi iz svoje najgloblje resnice. Pričujoča knjiga je

Pot odličnega moškega 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 22.00€.Current price is: 20.90€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Pot odličnega moškega 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Pot odličnega moškega 6

Opis

Priročnik za moške, ki želijo obvladati izzive v odnosih z ženskami, pri delu in spolnosti.

Osnovni vodič za moške (in dobrodošlo branje za ženske) o tem, kako lahko moški ponudi svoje avtentične sposobnosti in darove, ostane v predani ljubezni svoboden in neovirano živi iz svoje najgloblje resnice.

Pričujoča knjiga je vodič za tako imenovanega novega moškega.

Gre za moškega, ki se ne sramuje svoje moškosti, ki je samozavesten, pozna svoj namen in smer ter skladno in s humorjem živi svoje življenje, kakršno si je izbral, in je hkrati občutljiv, spontan, duhovno živ ter srčno predan odkrivanju svoje najgloblje resnice, ki jo potem tudi udejanja.

To je moški, ki ga ženskost popolnoma prevzame. To je moški, ki si žensko rad vzame z velikim zanosom in ljubeznijo (ne v starem, okorelem mačo slogu), da se oba razblinita v popolnosti ljubezni same. V svetu skozi delo in spolnost predano uteleša ljubezen, kar počne kot svoboden moški, ki ga ne omejujejo ne družbeni dogovori ne lastni strahovi.

Novi moški ni dežurni postavljač ali nasilnež, ki iz svojega strahu ustrahuje druge ljudi. Prav tako ni zasanjan, plehek in omahljiv »new age moški« brez hrbtenice, ki se samo prijazno nasmiha.

To je moški, ki je sprejel obe svoji notranji plati, moško in žensko, a se nobene posebej ne oprijema. Nobene potrebe nima, da bi imel vedno prav in nima potrebe po nenehni varnosti, sodelovanju in izmenjevanju kot androgeni Mr. Nice Guy * (Prijazni fant). To je moški, ki preprosto živi iz svojega najglobljega bistva, brez strahu uporablja svoje sposobnosti in deli darove ter skozi minljivi trenutek čuti večnost življenja in je popolnoma predan širjenju ljubezni.

DAVID DEIDA je mednarodno uveljavljena avtor, znan po svojem transformativnem delu na
področju osebne rasti in intimnih odnosov. Poučeval in raziskoval (kot vodja) je na University of
California Medical School v San Diegu, University of California v Santa Cruzu, na San Jose State
University, na Lexington Institute v Bostonu in na Ecole Polytechnique v Parizu.

Dodatno

Pot odličnega moškega 7Lastnosti

avtor
format 15,0 x 21,0 cm
isbn 9789617060164
leto-izida 2020
proizvajalec
st-strani 205 strani
vezava Mehka vezava