Pot v svobodo z metodo opuščanja

Knjiga Pot v svobodo opisuje preprosto in učinkovito metodo, s katero opustimo vse ovire na poti do razsvetljenja in se osvobodimo negativnosti.

Pot v svobodo z metodo opuščanja 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

27.00

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Pot v svobodo z metodo opuščanja 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Pot v svobodo z metodo opuščanja 6

Opis

Dr. Hawkins si je v desetletjih svoje klinične psihiatrične prakse predvsem prizadeval najti najučinkovitejše metode za odrešitev človekovega trpljenja v vseh njegovih oblikah.

Notranja metoda prepustitve, ki je opisana v tej knjigi, ima veliko praktičnih koristi in je uporabna na prav vseh področjih človekovega življenja: fizično zdravje, ustvarjalnost, finančni uspeh, čustveno celjenje, poklicni uspeh, odnosi, spolnost in duhovna rast. Izvajamo jo lahko kar med vsakodnevnimi opravili.

PRELISTAJ KNJIGO >>


Z metodo opuščanja lahko odklenemo naravno prirojene sposobnosti za srečo, uspeh, zdravje, dobro počutje, intuicijo, brezpogojno ljubezen, lepoto, notranji mir in ustvarjalnost.

Ta stanja in sposobnosti so v nas vseh. Niso odvisni od zunanjih okoliščin ali osebnih lastnosti; ne potrebujejo prepričanj ali verskega temelja. Nobena skupnost ali ureditev si ne lasti notranjega miru, saj pripada človeškemu duhu že zgolj zaradi narave našega izvora.

Avtorjevo sporočilo je univerzalno sporočilo vsakega velikega učitelja, modreca in svetnika: »Nebeško kraljestvo je v vas; kar iščete, se ne razlikuje od vas.«


Opuščanje občutite, kot bi v vas mahoma popustil notranji pritisk ali kot bi odvrgli utež. Deluje torej kot nekakšno olajšanje, ki je pospremljeno s takojšnjim občutkom lahkotnosti. Odleže vam in počutite se srečnejše ter svobodnejše. Občutek je občasno izkusil že vsakdo, saj gre za splošno razširjen mehanizem uma.


Dober primer je naslednja izkušnja. Ste sredi intenzivnega prepira; ste jezni in prizadeti, ko vas nenadoma prešine, da je vse skupaj neumno in smešno. Začnete se smejati. Pritisk popusti. Opomorete si od jeze, strahu in občutka, da so vas napadli, in nenadoma se počutite svobodno in srečno.

Pomislite, kako čudovito bi bilo, če bi to lahko storili kadar koli, kjer koli, ne glede na to, kaj bi se vam zgodilo. Vselej bi se počutili svobodno in srečno in vaši občutki vas nikoli več ne bi spravili v kot.

To je smisel metode: da se zavestno in po svoji lastni volji ne obremenjujete z neprijetnimi čustvi. Vi ste tisti, ki odločate, kako se boste počutili, in nič več niste na milost in nemilost prepuščeni svetu ter svojim odzivom nanj. Nič več niste žrtev.


Knjiga je neprecenljivi vir za vse strokovnjake, ki delujejo na področjih duševnega zdravja, psihologije, medicine, samopomoči, duhovnega razvoja in zdravljenja od odvisnosti.


DAVID R. HAWKINS je bil direktor inštituta za duhovne raziskave, priznan kot pionir raziskav na področju zavesti in cenjen avtor, predavatelj, zdravnik in znanstvenik. Bil je svetovalec katoliškim, protestantskim in budističnim samostanskim redom; gostoval je na različnih velikih televizijskih hišah in na radijskih programih ter veliko predaval vsepovsod, v Westminstrski opatiji, na Oxfordskem forumu, na univerzi Notre-Dame in na Harvardu. Spoštovan je kot učitelj višje zavesti, ki so mu nadeli naziv »Vodilni in najpomembnejši učitelj poti do razsvetljenja«. Svoje življenje je posvetil izboljšanju človeštva. Umrl je leta 2012.

Dodatno

Pot v svobodo z metodo opuščanja 7Lastnosti

avtor
format 14,0 x 22,0 cm
isbn 9789617090987
leto-izida 2021
proizvajalec
st-strani 326 strani
vezava Mehka vezava