Pot v svobodo

S preprostimi koraki do osebne svobode Knjiga je namenjena vsem, ki si želijo sprememb, pa ne vedo kako začeti, vsem, ki so že na poti in vsem, ki se na pot osebne rasti še podajate. Dejstvo je, da se resničnost v Kateri živimo lahko spremeni, če spremenimo svoja prepričanja in

Pot v svobodo 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 17.00€.Current price is: 10.00€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Pot v svobodo 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Pot v svobodo 6

Opis

S preprostimi koraki do osebne svobode

Knjiga je namenjena vsem, ki si želijo sprememb, pa ne vedo kako začeti, vsem, ki so že na poti in vsem, ki se na pot osebne rasti še podajate.

Dejstvo je, da se resničnost v Kateri živimo lahko spremeni, če spremenimo svoja prepričanja in stališča. Spremembe lastne resničnosti so možne in se lahko zgodijo v relativno kratkem času. Seveda, če se za njih odločimo n odpremo.

Zavedati se moramo, da se preteklosti ne da spremeniti, lahko pa jo sprejmemo. Prav tako jer potrebno odpustiti. Kako odpustiti in kako se odpreti spremembam.
Vse to so koraki, ki jih je otrebno osvojiti, da pridemo do željenega cilja, ta pa je nič drugega, kot naša osebna svoboda.

Odprite se in si podarite čas, čas, ki bo namenjen le vam, saj bomo skupaj predelali korake in se skupaj podali na pot v svobodo.

Dodatno

Pot v svobodo 7Lastnosti

avtor

Petra Strelec

format

14 , 0 x 22 , 0cm

isbn

9789617033939

leto-izida

2019

st-strani

99 strani

vezava

Mehka vezava