Potok

Potok 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

25.00

Ni na zalogi

Ni na zalogi

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Potok 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Potok 5

Opis

Anna je popotnica, pravnica, nekdanja direktorica, sestra dvojčica, mati treh otrok, ljubiteljica gora … Anna je tudi jasnovidna. Po mnogih letih, preživetih v zaprtih pisarniških prostorih, ko je razpeta med neprestanim zagovarjanjem pravice, vpogledom v človeške duše in ljubeznijo do narave, se odloči, da zapusti svet pisarn in se posveti duhovnosti. Anna postavi ljubko leseno hišo v gorah, kjer vsako leto preživi nekaj deset dni sama.

Vendar jo obiščejo številni gostje, katerih »usodo« lahko povsem jasno vidi. Čeprav ne dvomi, koliko jim lahko razkrije, se srečuje z izzivi lastne osebnosti, za katere je bila prepričana, da jih je razrešila … Knjiga je primerna za preproste kmečke ljudi, za direktorje, za ženske in moške, predvsem pa za vse tiste, ki želijo prebuditi povezavo z modrostjo, ki jo nosijo v sebi.

O AVTORICI:
Avtorico je kot majhno deklico navduševalo nebo, vesolje, neznano in očem skrito, zato je sanjala in sanjarila, da bo postala astronavtka ali pilotka. Zanimala jo je tudi psihologija, rada je opazovala odzive različnih ljudi v različnih situacijah. V srednji šoli je vzljubila literaturo in se spogledovala z idejo študija književnosti. V različnih obdobjih so ji pozornost pritegnile različne teme, vendar je ves čas globoko v sebi vedela, da bo postala pravnica.

Besede, kot so »pravica« in »načela« so zanjo imele poseben zven. Klic prava je bil najmočnejši. Vendar ne tisti klic, za katerim se skrivajo nepotrebno dolgi spori, ne tisti klic, ki skriva željo po visokem zaslužku, temveč tisti klic, ki predstavlja zagovarjanje pravice, klic, ki poudarja pravo kot minimum morale oz. etike. Po diplomi iz kazenskega prava je nadaljevala podiplomski študij na gospodarskem pravu in svojo naklonjenost do prava in psihologije poskusila združiti v interdisciplinarni temi na doktorskem študiju. Pri opravljanju svojega poklica je pogosto upoštevala vidike psihologije. Čeprav se je nekajkrat srečala s kritiko v podjetju, da ni psihologinja, ampak pravnica, je odgovarjala: »Kjer je človek, je tudi psihologija.«

Dodatno

Potok 6Lastnosti

avtor

format

13,5 x 20,0 cm

isbn

9789612838867

leto-izida

2020

st-strani

149 strani

vezava

Trda vezava