Potovanje duš

V knjigi najdemo odgovore na večna vprašanja, kaj se dogaja z dušo, ko človek umre, bodisi naravne bodisi nasilne smrti. Kdaj in kako se duša odloči, da pride v človekovo telo? Kaj se dogaja z dušo med dvema življenjema? Ta presenetljiva knjiga kot prva kdaj koli razkriva skrivnost življenja v

Potovanje duš 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 29.90€.Current price is: 28.40€.

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Potovanje duš 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Potovanje duš 3

Opis

V knjigi najdemo odgovore na večna vprašanja, kaj se dogaja z dušo, ko človek umre, bodisi naravne bodisi nasilne smrti. Kdaj in kako se duša odloči, da pride v človekovo telo? Kaj se dogaja z dušo med dvema življenjema?

Ta presenetljiva knjiga kot prva kdaj koli razkriva skrivnost življenja v duhovnem svetu po smrti na Zemlji. Dr. Michael Newton, zasebni hipnoterapevt, je razvil način hipnoze, s katerim pri preiskovancih doseže skrite spomine na onstranstvo. Knjiga se zdi kot “potovalni dnevnik”, sestavljen iz pripovedi 29 posameznikov v superzavestnem stanju. V globoki hipnozi ganljivo opisujejo, kaj se jim je dogajalo med prejšnjimi utelešenji na Zemlji. Opisujejo podrobnosti o občutkih umiranja, o bitjih, ki nas pričakajo takoj po smrti, o videzu duhovnega sveta, o tem, kam gremo kot duše in zakaj se odločimo za vrnitev v določenem telesu.
Ko boste prebrali Potovanje duš, boste bolje razumeli nesmrtnost človeške duše… in z vsakdanjimi izzivi se boste spopadali z večjim občutkom smisla, saj boste uvideli razloge, ki se skrivajo za dogodki iz vašega lastnega življenja.

V globoki hipnozi je 29 posameznikov pripovedovalo o izkušnjah obdobij med življenji, ki so jih prebili kot nesmrtne duše. Iz njihovih presenetljivih zgodb boste izvedeli:
– Kakšen je občutek, ko umremo
– Kaj vidimo in občutimo tik po smrti
– Kdo so duhovne vodnice
– Kaj se zgodi z “motenimi” dušami
– Zakaj se v duhovnem svetu pridružimo določenim skupinam duš in kaj tam počnemo.
– Kako izberemo novo telo za vrnitev na Zemljo
– Kakšne so različne ravni duš: začetniška, vmesna in napredovala
– Kje in kako se naučimo prepoznati zemeljske spremljevalce
– Kaj je smisel življenja in kakšne so oblike “stvarnika”

Michael Newton, dr. sc., je opravil doktorat na področju svetovanja, je usposobljen hipnoterapevt in član Ameriškega svetovalnega združenja. V svoji zasebni hipnoterapevtski praksi se posveča prilagajanju vedenja in pomaga ljudem dosegati njihov višji duhovni jaz. Z razvojem svojega lastnega načina regresije je odkril, da lahko kliente povede prek doživetij iz prejšnjih življenj in tako odkrije bolj pomembni vidik obstanka duš med življenji. Dr. Newton in njegova žena živita v Sierri Nevadi v severni Kaliforniji.

Dodatno

Potovanje duš 4Lastnosti

Teža 0.40 kg
avtor

leto-izida

2001

format

12,80 x 19,50 cm

st-strani

382 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9616005189

proizvajalec