Pravilo 5 sekund

Preoblikujete si življenje, službo in samozavest z vsakdanjim pogumom PRIDRUŽITE SE 10 MILIJONOM LJUDI, ki so odkrili preprosto skrivnost, kako spremeniti kar koli … pravilo petih sekund: če vas prime, da bi ukrepali v zvezi z nekim ciljem, se morate zganiti v petih sekundah, drugače bodo vaši možgani pokopali zamisel. Če ne boste

Pravilo 5 sekund 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 24.00€.Current price is: 23.00€.

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Pravilo 5 sekund 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Pravilo 5 sekund 3

Opis

Preoblikujete si življenje, službo in samozavest z vsakdanjim pogumom

PRIDRUŽITE SE 10 MILIJONOM LJUDI, ki so odkrili preprosto skrivnost, kako spremeniti kar koli … pravilo petih sekund: če vas prime, da bi ukrepali v zvezi z nekim ciljem, se morate zganiti v petih sekundah, drugače bodo vaši možgani pokopali zamisel. Če ne boste začeli delati tistega, česar se vam ne ljubi, se boste čez eno leto zbudili in znašli na natančno istem mestu.

Mel Robbins je podjetnica in ena od najbolj zaželenih motivacijskih govornic na svetu. Njeno Pravilo 5 sekund je izšlo leta 2017 in takoj postalo mednarodna uspešnica. Bila je peta najbolj brana knjiga na Amazonu in je do zdaj prevedena v 31 jezikov. Njene govore na TEDx si je ogledalo več kot 16 milijonov ljudi. Več o Mel na: www.melrobbins.com.

Dodatno

Pravilo 5 sekund 4Lastnosti

avtor

format

14,0 x 22,0 cm

isbn

9789617033649

leto-izida

2019

proizvajalec

st-strani

285 strani

vezava

Mehka vezava