Preroške karte - Karte zdravljenja

-2% Ni na zalogi Karte zdravljenja

Karte zdravljenja - Lahko naročite tudi po telefonu: na 051/787-637

Karte zdravljenja avtorja dr. Chucka Spezzana unikatno povezujejo vse vidike človekovega bitja, navdihujejo in preobražajo. Nanje se lahko obrnemo za globok vpogled v izzive in težave na vseh življenjskih področjih, saj spreminjajo perspektivo ter usmerjajo k skoraj čudežnim (raz)rešitvam.

Pomagajo nam odčarati začarane kroge in podreti nevidne stene, spremeniti tragedije v srečne zgodbe in poseči po sanjah, nad katerimi smo že skoraj obupali. So zaklad psiholoških in duhovnih modrosti, ki še nikoli niso bile povezane na tako zelo praktičen in konkreten način. Karte skupaj s knjigo vodijo skozi zdravljenje duševnosti do duhovnega samospoznanja in nam kažejo, kako lahko polno živimo svoje življenje, če se odpremo talentom, blagoslovom in ljubezni – svojemu življenjskemu namenu.

Uporaba Kart zdravljenja je enostavna in omogoča vaši lastni duši voditi vas skozi proces zdravljenja, s čimer se sprošča velikanska moč preobrazbe. Niso karte, ki bi površinsko tolažile ali splošno usmerjale – pokazale bodo tisto, kar je najbolj potrebno videti in spremeniti, tudi če si sprva resnico težko priznamo.

So posebne vrste prijateljice, ki vas zbližujejo z vašim bistvom. S sočutnim pristopom vas varno vodijo, ko se približujete ranjenim delom svojega srca. Morda sicer slutite boleča področja skozi simptome omrtvelosti ali zmede, vendar se s kalnimi jezeri bolečine, zamrznjenimi slapovi sanj in mumificiranimi skrivnostmi, ki jih zagledajo, zmorejo soočiti le pogumne duše. Očitno sodite mednje, saj vam je usoda prinesla čudovito rešitev – kažipote do svobode.

Komplet je sestavljen iz 90 kart, ki jih je izrisala Ana Szolc, tankočutna poljska umetnica, in spremne knjižice dr. Spezzana v slovenščini, ki nudi več kot samo psihološko pomoč. Karte skupaj s knjigo vodijo do duhovnega samospoznanja in nam kažejo, kako lahko polno živimo svoje življenje, če se odpremo talentom in ljubezni.

Karte zdravljenja navdihujejo in preobražajo, lahko jih uporabimo za vpogled v probleme in za iskanje rešitev, so zaklad psiholoških in duhovnih modrosti, povezanih na praktičen in konkreten način. Ob raziskovanju korenin, debla, vej, listov in plodov našega bitja nas vodijo na področja, ki jih slutimo, vendar jim nismo znali ali upali dovolj odločno pogledati v oči. Nobeno vprašanje ne ostane neodgovorjeno, nobena globina dovolj prikrita, nobena višina nedosegljiva za tiste, ki bodo v njih prepoznali odgovor na svojo odločenost za zavedanje vsega, kar so.

S Kartami zdravljenja se posvetujte, ko

 • slišite šepet ali krik na pomoč iz svojega srca,
 • še komaj dihate od bremen, ki so vam jih oz. ste si jih naložili,
 • neštetič treščite v nevidno steno svojih strahov, zaradi česar vas prevzemata obup in nemoč,
 • se vam zlomi srce zaradi bolečega dogodka v družini, službi ali drugih odnosih,
 • se rušijo hišice iz kart, bledijo gradovi na oblakih in se parajo šivi sveta, kakršnega ste poznali in obvladovali,
 • dojamete, da ste vi ali vaši bližnji zabredli predaleč od svoje poti in je treba ukrepati,
 • želite končno razumeti, zakaj se vam stvari v življenju dogajajo tako, kot se.


Kako delujejo Karte zdravljenja?

Škodljivi psihološki vzorci so z drugimi besedami negativna prepričanja o sebi in svetu ter kot taki zelo močna, utrjena vibracija. Mnogi so precej očitni, drugi globoko potisnjeni, nekateri dokaj ezoterični; obstajajo med nezavednim in duhovnim delom našega uma.

Karte zdravljenja so razdeljene na karte VZORCEV, karte ZDRAVLJENJA, karte DAROV in karte MILOSTI ter dajejo vedeti, da je vzorce možno preobraziti, čeprav gre za navidezno nerešljive zaplete; namenjene so temu, da nas opolnomočijo na vseh področjih življenja. Pomagajo nam usvojiti nove odzive na stare težave in opišejo varno pot proti rešitvam, medtem ko prevzememo polno odgovornost za svoje življenje in se usmerimo proti svojemu poslanstvu.

Ob tem se nam odpirajo povsem nove dimenzije življenja, o katerih smo sicer sanjarili, a jih nismo upali niti ubesediti - osebnostna suverenost, samozavest, jasna smer, čustveno in materialno obilje, osrečujoči odnosi, uspešna kariera in še in še. Zaklad na drugi strani mavrice JE in našli ga boste s kažipoti do svobode!

Karte vzorcev

Skozi karte vzorcev dojamemo, katere so tiste pasti ega, zaradi katerih ne živimo svobodno, ustvarjalno in v obilju. Spomnijo nas na ključne dogodke v preteklosti, ki so nas zaznamovalo; zajemajo najpogostejših 45 škodljivih psiholoških vzorcev. Segajo v preteklost in nam pomagajo razumeti, katera svoja, družinska in predniška bremena nosimo s seboj in zakaj. Prišel je čas, da jih varno odložite in pridobite družinske blagoslove.

Gre za vzorce žrtve, zlorabe, odvisnosti, neuspeha, tekmovalnosti, majhnosti, obsojanja, pomanjkanja, oprijemanja, projekcije, maščevanja, sence, rušitelja in druge.

Karte darov

Karte darov nas spominjajo, kateri čudoviti, unikatni darovi se skrivajo v nas, prekriti z vzorci. To so darovi, zaradi katerih smo bili poslani na ta planet, in če jih ne razvijemo, prikrajšamo sebe, bližnje in svet za svojo briljantnost. Po razpletanju vzorcev se razodene neslutena svoboda uma in čustev, spet si drznemo sanjati, saj zaupanje preglasi destruktivne glasove od znotraj in od zunaj, ki nas hočejo narediti majhne, nemočne in obupane. Objeti dar v sebi je najlepša pot zdravljenja. Čakajo vas darovi ustvarjalnosti, blaginje, iniciacije, samospoštovanja, božanskega pospeška, intuicije, duhovitosti in drugi.

Karte milosti

Karte milosti prinašajo zavedanje, da v procesu preobrazbe in v življenju nasploh nismo sami. Ponujajo milost v različnih oblikah, spominjajo na naš duhovni izvor ter poslanstvo ter nas povezujejo z božanskim. Milost povzroča čudeže, če le zaprosimo zanjo ter sprejmemo večno, neizpodbitno dejstvo, da smo kot Bogov otrok vedno varni in vredni vsega najboljšega. Prepoznajte jo v vsakodnevnem življenju, čeprav prihaja v tisoč preoblekah; pravzaprav je največja milost prepoznati milost.

Milost prihaja v obliki spominjanja, intimnosti, razpletanja, svetlobe, osrediščanja, čudežev, osvoboditve volje, svetišča, razsvetljenja in drugih.

Karte zdravljenja

Karte z močjo zdravljenja so zdravilni obliži, ki nas bodo spremljali skozi proces negovanja srčnih ran in nam pokazali drugačno pot. Spodbudijo nas k spremembi in priporočajo sveže, blažilne pristope k preobrazbi. Uporabimo jih kot stopnišče proti višjim stanjem zavedanja s čudovitim razgledom na življenje, kar je naravno stanje našega duha. Pomagajo zdraviti korenine vzorcev in njihove posledice, zaradi česar lahko tesneje objamemo svoj namen.

Med njimi so zdravila integritete, prošnje za čudež, povezanosti, zaupanja, učenja, preobrazbe, rojstva in druga.

Komplet vsebuje: 90 kart + knjiga 

Kako do Brezplačne Dostave

Plačilo po predračunu, poštnina le 2.9€. Brezplačna dostava pa je za vse nakupe nad 55 eur.

Kdaj bo izdelek pri tebi ?

Če je izdelek na zalogi ti ga odpošljemo v 12 urah. Se pravi hitro !

 • Šifra: Mea
 • Avtor: Chucka Spezzana
 • Vezava: Trda vezava
 • Leto izida: 2013
 • Razpoložljivost: Ni na zalogi
 • 28.00€
 • 27.44€

Oznake: Preroške, karte, Preroške karte, Karte, zdravljenja, Karte zdravljenja kupi pri nas

Karte angelskega tarota, polne svetle energije z navodili za njihovo razlago. Angeli, sli božanskega..
19.50€ 19.00€
LJUBEZENSKI ANGELI so skupina angelov kerubov, osredotočena na vse, kar je povezano z ljubeznijo. Vs..
19.90€ 19.00€
Orakelj Oko prebuja naše intuitivne darove.  Pomaga nam prepoznati trenutek..
23.00€
Preprosteje do znanja Prijazni vodič Obsesivno kompulzivna motnja za telebane na razumljiv način ..
29.95€
Baker ima protivnetno delovanje. Pomaga pri revmi, išias, artritisu...
15.00€ 11.00€
Tarot Iskanje vizije je ustvarjen za širjenje zavesti o kozmičnih silah in njihovem vplivu na..
30.00€ 25.00€
Še pred izumom pisane besede so starodavni modreci vzpostavili sveto partnerstvo med človekom..
19.90€ 19.50€
Knjiga vam bo razkrila skrivnosti prednovoletnega časa in manifestacij novega leta. Zmanifestiraj..
12.50€ 12.00€
Loading...