Priklic duše – Spajanje razdrobljenega jaza

Knjiga govori o razširjenem vzroku bolezni – izgubi duše. Sodobne težave, ki izvirajo iz najrazličnejših travm, obravnava z vidika te klasične diagnoze in starodavnega sistema šamanskega zdravljenja.

Priklic duše - Spajanje razdrobljenega jaza 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

24.00

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Priklic duše - Spajanje razdrobljenega jaza 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Priklic duše - Spajanje razdrobljenega jaza 6

Opis

Knjiga govori o razširjenem vzroku bolezni – izgubi duše. Sodobne težave, ki izvirajo iz najrazličnejših travm, obravnava z vidika te klasične diagnoze in starodavnega sistema šamanskega zdravljenja.

Preporod šamanizma je končno pripomogel, da začenjamo pripoznavati duhovne in psihološke vrednote znanja naših prednikov. Učimo se spoštovati ogromno zakladnico starodavnega človeškega znanja in tudi razumeti njegovo moč ter pomen za naše zdravje in dobro počutje.

Šamanske zdravilne metode delujejo na najglobljih ravneh, kar si jih je mogoče zamisliti, in imajo tako močan vpliv, da so kulturne razlike resnično nepomembne.

Sodobna psihologija, podobno kot šamanizem, pripoznava, da se deli jaza lahko odcepijo, tako da se posameznik odtuji od svoje biti. Številne sodobne terapije izhajajo iz predpostavke, da se v primeru zelo hude travme deli vitalnega, čutečega jaza odcepijo in tako ublažijo njen vpliv.

“Prebivalci »civiliziranega« sveta radi zavračamo nenavadna prepričanja plemenskih ljudstev kot vraževerje, predzgodovinske posebnosti pa kot nepomembne za življenje. Mednje sodi tudi široko razširjeno ple mensko prepričanje o »izgubi duše« kot pomembnejšem povzročitelju bolezni. Knjiga Sandre Ingerman nakazuje, da so starodavne šamanske metode za zdravljenje izgube duše še kako primerne za zdravljenje sodobnih travm.”
– Michael Harner

“Šamanska nomenklatura uvršča izgubo duše med resnejše diagnoze, saj jo vidi kot vzrok bolezni in smrti. Vse bolj jasno postaja, da se izguba duše, kot jo opisuje šaman, kaže v brezupu, imunoloških okvarah, raku in vrsti drugih hujših motenj. Včasih sledi razpadu odnosa z ljubljeno osebo, kariere in drugih pomembnejših navezanosti.”
– Jeanne Achterberg

Sandra Ingerman je magistrirala iz svetovalne psihologije in je kvalificirana terapevtka ter priznana učiteljica šamanizma. Vodi mednarodne delavnice o šamanskih potovanjih, šamanskem zdravljenju in priklicu duše. Na svoji poklicni poti je oblikovala mednarodno zvezo šamanskih praktikov in učiteljev. Napisala je 10 knjig o šamanizmu in zdravljenju okolja. Živi v mestu Santa Fe v Novi Mehiki.

Dodatno

Priklic duše - Spajanje razdrobljenega jaza 7Lastnosti

avtor

format

14,5 x 22,0 cm

isbn

9789616943994

leto-izida

2023

proizvajalec

st-strani

192 strani

vezava

Mehka vezava