Radiestezijske kartice za nihalo

V kompletu je 30 kartic z 60-timi vprašanji. V kompletu lahko najedete vprašanja z področja osebne, duhovne rasti,  iskanje izgubljenih predmetov, časovni trak, nekaj splošnih testov in veliko več… Poleg vnaprej zastavljenih vprašanj je na voljo dodatnih 5 praznih kartic, katere lahko sami programirate za 10 dodatnih vprašanj katera so vam v tem trenutku najbolj pomembna.

Radiestezijske kartice za nihalo 9

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 35.00€.Current price is: 33.25€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Radiestezijske kartice za nihalo 10 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Radiestezijske kartice za nihalo 11

Opis

Diagrami in kartice

V današnji dobi tehnike so nam energijske zaznave postale nepomembne in jih občutimo bistveno manj. Zaradi tega so nam občutki narave in samega sebe zamrli. Še vedno nam podzavest narekuje kakšen korak v pravo smer, ki ga v kasnejše zadovoljstvo tudi naredimo. Včasih ne vemo, niti ne razmišljamo zakaj smo to naredili. Na zavestni ravni prejemamo okrog tisoč informacij na sekundo. Na podzavestni ravni prejemamo nekaj tisočkrat več informacij na sekundo. Vseh teh informacij iz podzavesti ne moremo procesirati na zavestnem nivoju. Lahko pa iz podzavestnega nivoja pridobimo želeno informacijo s pomočjo radiestezijske metode. S pravilno zastavljenim vprašanjem, ki mora biti zelo natančno in konkretno , lahko dobimo iz naše podzavesti pravo informacijo. Z gibom roke podzavestno, ustrezno reagiramo in nihalo, ki ga držimo v roki zaniha v določeni smeri. Mi smo inštrument  in nihalo je kazalec na inštrumentu.

Ravno pri zastavljanju pravilnega vprašanja največkrat imamo težavo, ker za natančen odgovor je potrebno tudi natančno zastaviti vprašanje. Za lažje zastavljanje vprašanj in lažje delo z nihalom so nastale kartice in diagrami z natančno zastavljenimi vprašanji, ki so vam lahko v pomoč pri iskanju pravilnega odgovora za sebe, družino, prijatelje ali koga drugega.

V kompletu je 30 kartic z 60-timi vprašanji. V kompletu lahko najdete vprašanja z področja osebne, duhovne rasti,  iskanje izgubljenih predmetov, časovni trak, nekaj splošnih testov in veliko več… Poleg vnaprej zastavljenih vprašanj je na voljo dodatnih 5 praznih kartic, katere lahko sami programirate za 10 dodatnih vprašanj katera so vam v tem trenutku najbolj pomembna.

V kompletu so priložena navodila za uporabo z opisi dela z nihalom.

Nihalo NI vključeno! Lahko pa ga naročite na povezavi

Dodatno

Radiestezijske kartice za nihalo 12Lastnosti

avtor

Brankica Kuzmanović , Marina Prlina