Razcvet zavest (dopolnjena izdaja)

Človek je v procesu prebujanja. Vse naše delovanje, ustvarjanje in raziskovanje je izraz vneme po vse večjem zavedanju. Kako si pridobiti pravo védenje in postati svobodno bitje? O tem govori pričujoča knjiga, ki razkriva razvoj človeške zavesti. Vsebuje navedke modrecev kot so bili Pitagora, Heraklit, Buda, Lao Zi, Sokrat, Jalal

Razcvet zavest (dopolnjena izdaja) 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

20.90

Ni na zalogi

Ni na zalogi

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Razcvet zavest (dopolnjena izdaja) 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Razcvet zavest (dopolnjena izdaja) 5

Opis

Človek je v procesu prebujanja. Vse naše delovanje, ustvarjanje in raziskovanje je izraz vneme po vse večjem zavedanju. Kako si pridobiti pravo védenje in postati svobodno bitje? O tem govori pričujoča knjiga, ki razkriva razvoj človeške zavesti.

Vsebuje navedke modrecev kot so bili Pitagora, Heraklit, Buda, Lao Zi, Sokrat, Jalal al-Din Rumi, Kabir idr., umetnikov, filozofov in kvantnih fizikov ter zgodbe iz zakladnice modrosti. Vsebina ni le informativna, ampak predvsem samorefleksivna in se nanaša na naše vsakdanje življenje. Besedilo je napisano v dialogu, kar mu daje živost in nas osebno nagovarja. Vzpodbuja nas k razmišljanju, opazovanju sebe in nas bodri, naj storimo kaj, da bi zaživeli kot zavestna bitja, spoznali sebe in dosegli notranje zadovoljstvo

Pisateljica in predavateljica Viktorija Kos je študirala zahodno in indijsko filozofijo in velike modrece z Vzhoda.Potovanja na različne kontinente, stik z bogato kulturo in modrostjo so ji odprli globlji pogled na človeka in svet.

Več dodatnih informacij o knjigi si lahko preberete na tej povezavi >>
IZ SPREMNE BESEDE, prof. dr. Igor Kononenko: /b>”Razcvet zavesti je jedrnat in poglobljen pogled v bistvo duhovnega iskanja. Spontano, v pogovoru dveh prijateljev razkriva globoka duhovna znanja, ki so poznana vsem tradicijam, tako Vzhoda kot Zahoda. Zbirka citatov v knjigi, ki si jih prijatelja pripovedujeta, je preprosto čudovita. Branje modrosti bralca prevzame in ga občasno popelje v stanje meditacije, saj modrost lahko zares sprejmeš šele, ko umiriš svoj um in odpreš srce, da jo začutiš z vsem svojim bitjem. Knjiga nas pripelje do bistva življenja in edinega, kar pravzaprav iščemo v življenju, do Ljubezni.”

“Se bo zgodil preboj, prerojene, bo Svetloba zavesti pregnala temo nevednosti in zla? Dragocena knjiga Viktorije Kos , v kateri so zbrani navdihujoči citati in globoki duhovni verzi, budi upanje. Ko se ego razblini, zasije Luč in svetloba razsvetli duše duše, ki postanejo to, za kar so poklicane – Ljubezen.”
Dr. Manca Košir

Mehka vezava, 14,4 x 22,2 cm, 232 strani.

Dodatno

Razcvet zavest (dopolnjena izdaja) 6Lastnosti

Teža 0.30 kg
leto-izida

2017

format

14,4 x 22,2 cm

st-strani

232 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789612881337

avtor