Razodetja duše (44 kart + knjižica)

Te karte so izjemna svetlobna ljubezen. V njih prebiva energija večnosti, Angelske podpore in še marsičesa. Tvoja Duša z njimi dobi svoj glas, saj ve, da si pripravljen(-a) slišati. Slišati Njo. Poslušati Dušo namreč prinese življenje sreče in izpolnjenega življenjskega poslanstva.

Razodetja duše (44 kart + knjižica) 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

33.00

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Razodetja duše (44 kart + knjižica) 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Razodetja duše (44 kart + knjižica) 6

Opis

Te karte so izjemna svetlobna ljubezen. V njih prebiva energija večnosti, Angelske podpore in še marsičesa. Tvoja Duša z njimi dobi svoj glas, saj ve, da si pripravljen(-a) slišati. Slišati Njo. Poslušati Dušo namreč prinese življenje sreče in izpolnjenega življenjskega poslanstva.

A to ni vse. Te karte ti poleg vsega že naštetega prinašajo tudi:

  • razumevanje vsakodnevnih situacij in česa se učiš preko njih,
  • nasvete, kateri je tisti pravi trenutek, ko lahko nekaj zmanifestiraš,
  • tolažbo in spodbudo, v kolikor kdaj nečesa ne razumeš,
  • razlago tvojih lekcij, da jih lahko hitro osvojiš,
  • stik z Angeli in duhovnimi vodniki,
  • razumevanje odnosov s sorodnimi dušami
  • in še in še.

Energijska podpora kart in ilustracije

Te karte ne prinašajo le sporočil. Aktivirale bodo tudi podporo tvoje Duše na način, da ti bo po odprtju kart lahko prinašala svoje znake in tako sporočila prenesla tudi v tvoj vsakdan. S temi kartami boš okrepil(-a) stik s seboj in bolj razumel(-a) skrite smisle svojega življenja.

V današnjem svetu marsikdo pozabi nase. Mnogo ljudi ne ve, kdo so in zakaj so točno tukaj, na Zemlji. S temi kartami tvoja Duša razodene … točno to. Verjetno ene izmed najbolj pomembnih kart, ki jih uporabiš v ključnih trenutkih svojega življenja.

In … Digitalna umetnost, ki krasi te karte ni navadna umetnost. Te karte niso »samo še ene« lepe karte, so živa bitja in to boš začutil(-a) tudi sam(-a). Kajti ilustracije so portalne slike, ki dobesedno odprejo pot tvoje Duše do tebe. So energijske slike, energijski portali. To se čuti že preko spleta, vsekakor pa se to začuti predvsem tako, da karte primeš v roke fizično.

Da, slike so jezik. So žive. Govorijo. Kot digitalni umetniki so Oracle Gardians, ki so ustvarjali te karte, unikatni zato, ker ne “samo” rišejo energijske podobe. Oni jih čutijo, živijo z njimi, meditirajo z njimi, in kot jih vidijo, po njihovem nareku prenesejo na fizične upodobitve.

Tako jih iniciirajo in vdihnejo njihovo energijo v digitalne slike. Zato so te slike portali do tvoje Duše. Z njihovimi slikami in kanaliziranimi pisnimi sporočili kart bo tvoja Duša končno lahko vzpostavila močno vodstvo, ki te bo pomirilo in vedno vodilo po pravih poteh življenja.

Dodatno

Razodetja duše (44 kart + knjižica) 7Lastnosti

avtor

format

13.5 x 9.5 cm

isbn

9789619621448

leto-izida

2024

st-strani

54 strani knjižica

vezava

Trda (v škatli)