Resnično čarodejstvo: kako uresničimo to, kar je navidez nemogoče

S pomočjo edinstvenih smernic, ki jih razkriva knjiga, se boste lahko povezali s svojo notranjo močjo, z vsem, kar je resnično dobro, lepo in bistveno. Tako boste vsakodnevno ustvarjali vrhunska doživetja, iz pomanjkanja prehajali v radost in obilje, uresničevali svoje sanje, ter vse, kar ste doslej smatrali kot nemogoče, preobrazili v

Resnično čarodejstvo: kako uresničimo to, kar je navidez nemogoče 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

21.56

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Resnično čarodejstvo: kako uresničimo to, kar je navidez nemogoče 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Resnično čarodejstvo: kako uresničimo to, kar je navidez nemogoče 6

Opis

S pomočjo edinstvenih smernic, ki jih razkriva knjiga, se boste lahko povezali s svojo notranjo močjo, z vsem, kar je resnično dobro, lepo in bistveno. Tako boste vsakodnevno ustvarjali vrhunska doživetja, iz pomanjkanja prehajali v radost in obilje, uresničevali svoje sanje, ter vse, kar ste doslej smatrali kot nemogoče, preobrazili v eno najbolj osrečujočih resnic: je mogoče. Knjiga Resnično čarodejstvo je izjemna spodbuda in pomoč, da v sebi zanetimo energijo čudežnega in z njo obdarimo sebe in druge.

Mnogo je knjig, ki pišejo o čudežih, toda pričujoča knjiga prinaša nekaj prav posebnega – nauči nas, kako jih ustvariti v svojem lastnem življenju. V nas vseh je nepredstavljiva moč, s katero lahko v vsakem trenutku kreiramo čudežno življenje. Tako, ki resnično osreči in je v soglasju z našimi najglobljimi željami in potrebami.

»Ko boš našel pot, bodo ljudje našli tebe.
Šli bodo mimo po cesti in pritegnilo jih bo k tvojim vratom.
Pot, ki je neslišna, bo odzvanjala v tvojem glasu.
Pot, ki je nevidna, bo odsevala v tvojih očeh.«
Lao zi

Dr. Wayne W. Dyer je mednarodno priznan avtor in predavatelj, ki se z raziskovanjem osebne rasti ukvarja že več kot 35 let. Napisal je več kot 30 knjig, med njimi mednarodne uspešnice. V slovenskem jeziku so izšle: Življenje kot igra, Verjemite in videli boste, Vse, kar želite svojemu otroku, Dragulj je v tebi, Izpolnjene želje in Premik. Dr. Dyer je avtor radijskih oddaj in motivacijskih video posnetkov, ter gost v številnih televizijskih in radijskih oddajah po vsem svetu. Doktoriral je na Wayne State University, bil je profesor na univerzi St. John’s v New Yorku in vodil zasebno terapevtsko prakso. Z družino prebiva na havajskem otoku Maui.

Dodatno

Resnično čarodejstvo: kako uresničimo to, kar je navidez nemogoče 7Lastnosti

leto-izida

2015

format

16,5 x 21,5 cm

st-strani

248 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789612000264

proizvajalec

avtor