Rozeta srednjeveške orakeljske karte

Karte Rozeta vam vsakodnevno ponujajo vpogled tako v preteklost, sedanjost kot tudi prihodnost. Vendar te karte niso namenjene le prerokovanju, čeravno se prvenstveno uporabljajo za ta namen. Te karte so bile namreč zasnovane tudi zato, da preko njih ozavestimo moč naše svobodne volje, razrešimo notranje travme in konflikte, odklenemo naše potenciale ter zaživimo bolj kvalitetno in bolj izpopolnjeno življenje. Tako so te karte namenjene tudi dvigu zavesti in se jih lahko zato uporablja kot meditativni pripomoček.

Rozeta srednjeveške orakeljske karte 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

32.00

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Rozeta srednjeveške orakeljske karte 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Rozeta srednjeveške orakeljske karte 6

Opis

Karte Rozeta vam vsakodnevno ponujajo vpogled tako v preteklost, sedanjost kot tudi prihodnost. Vendar te karte niso namenjene le prerokovanju, čeravno se prvenstveno uporabljajo za ta namen. Te karte so bile namreč zasnovane tudi zato, da preko njih ozavestimo moč naše svobodne volje, razrešimo notranje travme in konflikte, odklenemo naše potenciale ter zaživimo bolj kvalitetno in bolj izpopolnjeno življenje. Tako so te karte namenjene tudi dvigu zavesti in se jih lahko zato uporablja kot meditativni pripomoček.

S pomočjo teh kart boste torej lahko prebrali, kaj vam prinaša usoda in kaj vam je namenjeno, dobili pa boste tudi vpogled, kaj lahko s to usodo (ljudmi, dogodki) storite. Na ta način boste lahko izkoristili vaš neizmerni potencial svobodne volje in preko njega začeli vplivati na vaša življenja.

Preko njih se vam bodo razgrnili vaši talenti in priložnosti, poleg tega pa se vam bo s pomočjo teh kart dvignila zavest v smislu drugačnega dojemanja resničnosti. Ta govori o tem, da smo sami kreatorji svojega sveta in da zunanji svet odraža le našo notranjost.

Pisne in raznovrstne podobe na 44 kartah vas bodo vedno znova ozaveščale, vas prebujale in vam ponujale globok uvid v kakršnokoli situacijo, Rozeta na zadnji strani vsake od kart pa vas bo podprla v željeni spremembi. Rozeta namreč vseskozi energijsko pomaga vsaki izmed kart na prvi strani, pri težjih energijah v smislu preobrazbe, pri pozitivnih pa pri lažji manifestaciji.

Karte Rozeta so karte, ki so energijsko izredno močne in zato vam bodo vsakodnevno dvigovale vibracijo, poleg tega pa vam prinašajo priložnost za pozitivno spremembo. Preko njih boste namreč lahko osvojili pomembne lekcije, osvetlili svoje življenje ter sprejeli spremembo kot stalnico v vašem življenju. To vse pa vas bo na koncu nagradilo z globokimi življenjskimi spoznanji ter vas usmerilo na pravo pot.

Pohvale in mnenja ljudi, ki uporabljajo karte Rozeta:

Nedolgo nazaj sem se srečala s kartami Rozeta in jih tudi kupila. Pritegnile so me srednjeveške figure in njihova sporočilna vrednost. Te karte mi dejansko prinašajo odgovore na moja vprašanja, zato jih priporočam tako rednim uporabnikom kot tudi ljubiteljem orakeljskih kart.
J.P

Karte Rozeta so me takoj pritegnile. Všeč so mi slike in opisi, ki so lepo razloženi. Kadar sem v negotovosti ali želim sama izvedeti nek odgovor, si jih z veseljem premešam, izberem karto ter dobil odgovor na dlani. Izkušnje so pokazale dobre rezultate tudi na mojih strankah, saj so dobile ravno tak odgovor, katerega so si potihoma želele ali pa jih je odgovor presenetil in se je kasneje pokazal za resničnega. Moje mnenje je, da kdor verjame v orakeljske karte, naj ima te karte obvezno pri sebi, saj mu bodo v veliko pomoč.
Natalija Žmuc

Karte Rozeta – če si v dilemi in ne veš, kako bi se odločil, so te karte enkraten pripomoček! Olajšajo ti odločitev in ti na nek način pokažejo pravo pot. Toplo priporočam.
Tanja Petrič

Uršuline karte Rozeta največkrat vzamem v roke, kadar sem v dvomih, kako se bo situacija razpletla oziroma me zanima kakšno sporočilo mi prinašajo za tisti dan. Vedno razsvetlijo in razjasnijo situacijo ter mi pomagajo pri videnju širše slike. Običajno si razporedim karte brez posebne strukture, povem le namero. Vedno so pravilni prvi prebliski, ki se mi pojavijo v mislih, Uršulina razlaga v priročniku pa to večinoma potrdi. Všeč mi je pisano pobarvana hrbtna stran kart, čudovitih mavričnih barv, ki že same po sebi dvignejo vibracijo, čudovite pa so tudi srednjeveške upodobitve. Karte priporočam vsem, ki si želijo jasnosti in osvetlitve ter usmeritve v trenutni situaciji ali odnosu.
Vesna Pikl

Uršuline orakeljske karte so izjemno lepo oblikovane in nas popeljejo v skrivnosten čas srednjega veka. Hkrati pa nas povežejo z današnjim časom in izzivi, s katerimi se soočamo. Z njihovo pomočjo energija in intuicija pokaže poudarke preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, ki mi služijo kot izhodišče za globok razmislek, zaznavanje in dojemanje čim več možnih dimenzij. Toplo priporočam.
Jana H.B.

O avtorju:

Uršula Zakrajšek, diplomirana pedagoginja in profesorica zgodovine ter vedska astrologinja deluje pod znamko Orakelj luči – Oracle of light. Le-ta združuje različna znanja, ki si jih je avtorica nabrala v letih izobraževanja in praktičnega udejstvovanja s področij, s katerimi se ukvarja. Tako se avtorica ukvarja s svetovanjem s pomočjo tarota in jyotisha – vedske astrologije, poleg tega pa vodi za posameznike in skupine različne mentorske programe, ki temeljijo na čuječnosti; to so programi samozavedanja, zavestnega odziva na ljudi in okoliščine, ljubezni do sebe in samozavesti, samozaupanja ter razvoja intuicije in manifestacije blagostanja na vseh področjih življenja. Avtorica je jasnovidna, jasnovedna, in jasnočutna (empatična) ter ima sposobnost vpogleda v avrično polje.

Karte Rozeta so prve v seriji orakeljskih kart, ki so nastale s prepletom avtoričinih različnih znanj in zanimanj.

Vsebina: 44 kart in priročnik

Dodatno

Rozeta srednjeveške orakeljske karte 7Lastnosti

avtor

isbn

9789610704218

leto-izida

2022