Sistem Joga v vsakdanjem življenju

Navdušuje, spodbuja in usmerja k poglobljenemu delu na sebi. Razdeljena je v osem stopenj, ki posameznika sistematično vodijo na poti samospoznanja – do notranjega miru in svobode. Stopnje so razvrščene glede na zahtevnost asan. Prednost knjige v sistematičnem prikazu vsake asane. Na začetku opisa asane so opredeljene njene temeljne značilnosti

Sistem Joga v vsakdanjem življenju 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

44.99

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Sistem Joga v vsakdanjem življenju 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Sistem Joga v vsakdanjem življenju 3

Opis

Navdušuje, spodbuja in usmerja k poglobljenemu delu na sebi. Razdeljena je v osem stopenj, ki posameznika sistematično vodijo na poti samospoznanja – do notranjega miru in svobode. Stopnje so razvrščene glede na zahtevnost asan. Prednost knjige v sistematičnem prikazu vsake asane.

Na začetku opisa asane so opredeljene njene temeljne značilnosti in začetni položaj; navedeno je opozorilo, na katere dele telesa je treba usmeriti pozornost.

Sledijo navodila za pravilno dihanje, trajanje in število ponovitev asane. Tako začenja vsakdo, kdor vadi, nevsiljivo tri bistvene dimenzije življenja: gibanje, dihanje in mišljenje. Kdor bo sledil knjigi, bo z vadbo nezavedno ves čas v stiku s svojimi tremi energijskimi ravnmi: s telesom, dušo in duhom. Predstavljeni so pozitivni učinki asan in, kjer je potrebno tudi kontraindikacije.

Predstavitvi osmim stopnjam asan in pranajamam (dihalne vaje) sledi poglavje Meditacija samoanalize, ki se po zahtevnosti stopnjuje.

Avtor Paramhans Swami Maheshwarananda je učenec in duhovni naslednik Paramhans Swami Madhavanande. Je del ene najstarejših duhovnih linij s Himalaje, Om Sri Alakhpuriji Siddha Pith Parampara, svetih inkarnacij učiteljev. Že v svojih najstniških letih je začutil, da je smisel in prava radost življenja služenje vsem živim bitjem. Zato je posvetil svoje življenje jogi.

Dodatno

Sistem Joga v vsakdanjem življenju 4Lastnosti

Teža 1.40 kg
leto-izida

2009

format

17,0 x 24,0 cm

st-strani

448 strani

vezava

Trda vezava

isbn

978-961-92392

proizvajalec

avtor