Skrita moč ADHD – ADHD v življenju in šoli

Priročnik Skrita moč ADHD je poln pozitivno naravnanih napotkov in dejstev, ki razbijajo razširjene mite o ADHD. Celostno, poglobljeno in strokovno podkovano potovanje skozi življenje z ADHD.

Skrita moč ADHD - ADHD v življenju in šoli 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

39.99

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Skrita moč ADHD - ADHD v življenju in šoli 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Skrita moč ADHD - ADHD v življenju in šoli 6

Opis

Priročnik Skrita moč ADHD je poln pozitivno naravnanih napotkov in dejstev, ki razbijajo razširjene mite o ADHD. Celostno, poglobljeno in strokovno podkovano potovanje skozi življenje z ADHD.

ADHD je edinstven tip nevrodivergentnosti, ki je v današnjem času še vedno premalo raziskan. Prav zaradi pomanjkanja znanja o ADHD, je ta nemalokrat podvržen stigmatizaciji, ki vodi do (pre)pozne diagnoze. Priročnik Skrita moč ADHD je poln pozitivno naravnanih napotkov in dejstev, ki razbijajo razširjene mite o ADHD. Knjigo spremljajo tudi kratke izpovedi oseb z ADHD, njihovih svojcev in strokovnih delavcev, ki bodo v pomoč vsem, ki se s posebnostjo na kakršen koli način srečujejo tudi sami.

Skrita moč ADHD je priročnik o ADHD in rezultat projekta ADHD v življenju in šoli, v katerem sta v študijskem letu 2022/23 moči združili Fakulteta za socialno delo v Ljubljani in Pedagoška fakulteta v Ljubljani. Projekt je potekal pod vodstvom doc. dr. Anamarije Kejžar (FSD) in dr. Suzane Pulec Lah (PeF).

Dr. Anamarija Kejžar je docentka na Fakulteti za socialno delo. V svoji 30-letni praksi je delala kot svetovalna delavka v OŠ in direktorica doma starejših občanov. Na fakulteti sodeluje v številnih mednarodnih projektih in je avtorica številnih znanstvenih in strokovnih člankov.

IZ RECENZIJE:

“Celostno, poglobljeno in strokovno podkovano potovanje skozi življenje z ADHD. Priročnik je pravo darilo za starše, pedagoške delavce in posameznike z ADHD, ki si želijo boljšega razumevanja te diagnoze in praktičnih usmeritev, kako z njo krmariti skozi izzive vsakdana – od vrtca do službe ter v medosebnih odnosih. Avtorica s pomočjo prvoosebnih zgodb v bralcu prebuja sočutje ter ponuja svež in optimističen pogled na darove nevrodivergentnosti.” – Lara Pirc, otroška psihologinja (MSc in Psychology)

Dodatno

Skrita moč ADHD - ADHD v življenju in šoli 7Lastnosti

avtor

,

format

16,5 x 23,0 cm

isbn

9789612617219

leto-izida

2023

proizvajalec

st-strani

324 strani

vezava

Trda vezava