Skrivnostna umetnost zmage – Filozofska razmišljanja

Srečni so tisti, ki jočejo ob glasbi; srečni so tisti, ki jočejo ob pesmi; srečni so tisti, ki se jim spremeni obraz ob navdihujoči melodiji; srečni so tisti, ki lahko pomahajo prijatelju in ga objamejo sredi ulice; srečni so tisti, živi, ki so še vedno zares živi, tisti, ki v

Skrivnostna umetnost zmage - Filozofska razmišljanja 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 10.00€.Current price is: 9.50€.

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Skrivnostna umetnost zmage - Filozofska razmišljanja 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Skrivnostna umetnost zmage - Filozofska razmišljanja 3

Opis

Srečni so tisti, ki jočejo ob glasbi; srečni so tisti, ki jočejo ob pesmi; srečni so tisti, ki se jim spremeni obraz ob navdihujoči melodiji; srečni so tisti, ki lahko pomahajo prijatelju in ga objamejo sredi ulice; srečni so tisti, živi, ki so še vedno zares živi, tisti, ki v sebi nosijo semena upanja, iz katerih bo zrasel svet upanja, svet, ki mora biti ne le nov, temveč tudi boljši.

Prof. Jorge Ángel Livraga je bil filozof, velik poznavalec zgodovine, psihologije, človeških mentalitet, umetnosti, znanosti in religij. Bil je plodovit pisec in nič manj plodovit govornik, ki je znal s svojimi besedami, polnimi humorja in entuziazma, učinkovito vzpostaviti stik z vsemi, ki so ga prihajali poslušat.

Ustanovil je Novo Akropolo, filozofsko šolo »na klasični način«, za preučevanje različnih duhovnih in filozofskih tradicij človeštva, s čimer je želel obuditi klasični ideal filozofije kot humanejšega in celovitejšega načina življena.

Dodatno

Skrivnostna umetnost zmage - Filozofska razmišljanja 4Lastnosti

avtor
format 13,0 x 20,5 cm
isbn 9789619337165
leto-izida 2018
proizvajalec
st-strani 172 strani
vezava Trda vezava