Somatika

Ponovna vzpostavitev zavestnega nadzora nad gibanjem, prožnostjo in zdravjem Med našim čaščenjem mladosti in mrzličnim prizadevanjem, da bi potvorili svojo starost, si zatiskamo oči pred vse večjim številom odkritij, zaradi katerih sta lahko življenje in staranje nenehen proces rasti, uspehov, zadovoljstva in užitkov. Somatika je praktična in preprosta za uporabo,

Somatika 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 24.00€.Current price is: 19.20€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Somatika 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Somatika 6

Opis

Ponovna vzpostavitev zavestnega nadzora nad gibanjem, prožnostjo in zdravjem

Med našim čaščenjem mladosti in mrzličnim prizadevanjem, da bi potvorili svojo starost, si zatiskamo oči pred vse večjim številom odkritij, zaradi katerih sta lahko življenje in staranje nenehen proces rasti, uspehov, zadovoljstva in užitkov.

PRELISTAJ KNJIGO >>

Somatika je praktična in preprosta za uporabo, je nujen priročnik, s katerim boste odpravili telesne posledice staranja – oziroma jih preprečili, še preden bi se pojavile.

Ko začenjamo čutiti, da postajamo togi, utrujeni ali da nas vse boli, pogosto rečemo, da ”de staramo”. Toda ali je to res pravi vzrok?

V tej pionirski knjigi Thomas Hanna pojasnjuje, da velik del telesnega propadanja, povezanega s staranjem ni neizbežen – mogoče se mu je izogniti.

Hanna je s praktičnim programom za duha in telo nadgradil delo Mosheja Feldenkraisa in za vselej dokazal, da težave, ki smo jih vedno imeli za znake staranja – togost, boleč hrbet, kronična bolečina, utrujenost in občasno celo visok krvni pritisk -, lahko preprečimo, če zavestno nadzorujemo živce in mišice.

Dokazuje, kako lahko telo ponavljajoče se gibe spremeni v nehoten in poguben vzorec, imenovan senzorično-motorična amnezija, in predstavi preprost, toda učinkovit način, kako premagati te razvade s senzorično-motoričnim zavedanjem. S samo petminutno vsakodnevno telovadbo boste lahko časovno neomejeno uživali v gibčnem, zdravem telesu ter se rešili spon starosti in poškodb.

Dodatno

Somatika 7Lastnosti

leto-izida

2016

format

14,0 x 22,0 cm

st-strani

236 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616950725

proizvajalec

avtor