Sozvenenje-Devet vaj za zdravje in vitalnost

Zaradi biološkega, newtonskega telesa, kakršnega imamo, vsakdo prej ali slej naleti na izzive – blezen ali poškodba. Sozvenenje se sprevrže v razglašenost, da se sprašujemo, kaj naj storimo, kje poiščemo pomoč in zakaj smo se znašli v takšnem stanju. Metode in tehnike Joyce Whieteley Hawkes, znanstvenice, ki je postala zdravilka, so

Sozvenenje-Devet vaj za zdravje in vitalnost 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 19.90€.Current price is: 18.90€.

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Sozvenenje-Devet vaj za zdravje in vitalnost 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Sozvenenje-Devet vaj za zdravje in vitalnost 3

Opis

Zaradi biološkega, newtonskega telesa, kakršnega imamo, vsakdo prej ali slej naleti na izzive – blezen ali poškodba. Sozvenenje se sprevrže v razglašenost, da se sprašujemo, kaj naj storimo, kje poiščemo pomoč in zakaj smo se znašli v takšnem stanju.

Metode in tehnike Joyce Whieteley Hawkes, znanstvenice, ki je postala zdravilka, so praktična umska orodja, katerih resnično sporočilo je brezčasno: naučiti se je treba sozveneti s stanji zavesti, ki najbolj podpirajo dobro počutje, kakršnega iščemo in se izuriti v vzdrževanju teh stanj.

Po štirih desetletjih znanstvenega dela in usvajanja ljudskih zdravilnih modrosti je avtorica prišla do spoznanja o devetih parih načel, dvojicah človeških in božanskih lastnostih, ki so univerzalni kažipoti k zdravju in dobremu počutju. Po tej poti lahko stopi vsakdo in prebudi svojo naravno zdraviteljsko moč.
Avtoričine učinkovite vaje prinašajo dragoceno ravnovesje med delovanjem in kontemplacijo.

V knjigi Sozvenenje dr. Joyce Whieteley Hawkes raziskuje še nikdar opisane meje med znanostjo in duhom, ko gre za zdravje in dobro počutje. Knjiga, ki vsebuje veliko podrobnosti o avtoričinih izkušnjah na navdihujočem popotovanju, od vkopanosti izključno v znanost do njenega novega življenja zdravilke – vključno z vsemi "čudnimi" dogodki, od obsmrtne izkušnje do hoje po žerjavici in učenja pri balijskih zdravilcih in šamanih – vam bo omogočila raziskati lastno zmožnost zdravljenja na vseh ravneh.

Delovanje Joyce W. Hawkes je osredotočeno na ustvarjanje ravnovesja med biologijo oz. snovnim in duhovnimi svetovi, od katerih ima vsak svojstveno energijo. Če si želite optimalno zdravje, morajo energije teh svetov sozveneti.

Devet kombinacij, od katerih vsaka izraža eno prirojeno lastnost človeškega in eno božanskega, raziskuje energije teh svetov in njihovega medsebojnega učinkovanja. Vsaka kombinacija pomeni dve sorodni ideji, ki skupaj ponujata preprosto, prizemljeno začetno točko za vašo osebno vadbo zdravja in vitalnosti.

Knjiga Sozvenenje ponuja dragocena orodja za pridobivanje zdravja na celični ravni, za krepitev duha in za večje zavedanje bolj skrivnostnih plati življenja.

Dodatno

Sozvenenje-Devet vaj za zdravje in vitalnost 4Lastnosti

Teža 0.30 kg
avtor

leto-izida

2012

format

14,0 x 22,0 cm

st-strani

218 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616804707

proizvajalec