Sporočilo z Oriona – Kanalizirana sporočila za svet med l. 2025 in 2045

Knjiga je moj najobsežnejši ezoterični priročnik, spisan po mojih resničnih uvidih. Šele takrat, ko sem podobne vizije opazila tudi pri drugih praktikantih v hipnotičnem stanju, sem zbrala pogum in jih podelila s širšo javnostjo. Je most med starim svetom (starim Egiptom in Aborigini) ter novo dobo (tehnološkim napredkom), je most med krajem in časom, med preteklostjo in prihodnostjo, med popolnim ateizmom in religijo.

Sporočilo z Oriona - Kanalizirana sporočila za svet med l. 2025 in 2045 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

33.00

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Sporočilo z Oriona - Kanalizirana sporočila za svet med l. 2025 in 2045 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Sporočilo z Oriona - Kanalizirana sporočila za svet med l. 2025 in 2045 6

Opis

Knjiga je moj najobsežnejši ezoterični priročnik, spisan po mojih resničnih uvidih. Šele takrat, ko sem podobne vizije opazila tudi pri drugih praktikantih v hipnotičnem stanju, sem zbrala pogum in jih podelila s širšo javnostjo. Je most med starim svetom (starim Egiptom in Aborigini) ter novo dobo (tehnološkim napredkom), je most med krajem in časom, med preteklostjo in prihodnostjo, med popolnim ateizmom in religijo.

Pred leti sem doživela tako nenavadno vizijo, da o njej nisem upala javno spregovoriti. Zaupala sem jo nekaterim duhovnim učiteljem, družinskim članom in redkim prijateljem. Vsi so samo pokimali, češ kako zanimivo, nekateri pa so še dodali: »Ja, ja, saj ti verjamemo …« Leta so minevala in tako je skrivnostna dolga zgodba, skoraj že pozabljena, ostala v meni kot seme, ki ga posadiš v zemljo. Tam ostane skrito, vse dokler ne nastopijo pogoji za njegovo rast. In takrat iz semena vzklije rastlina, pokuka na površje ter se pokaže v vsej svoji lepoti in uporabnosti.


Bogovi oz. arhetipi božanskih energij, kot jih imenujem, so poskrbeli za prava in »srečna« naključja.

Začutila sem notranji klic, ki je postajal vedno bolj intenziven. Oglašal se mi je v obliki nekakšnega nemira, ki me je spodbujal k temu, da moram nekaj narediti … in sicer seznaniti svet z dejstvi ter človeštvu pomagati z osveščanjem glede naslednjih dvajsetih let. Slednje jemljem kot veliko čast, obenem pa tudi kot veliko odgovornost.

Ta knjiga je nastala kot stranski produkt pri raziskovanju indigo, mavričnih in kristalnih ljudi.


Hvaležna sem vsem sodelujočim pri projektu, obenem pa vesela ob spoznanju, da nisem edina, ki obuja starodavno znanje, modrost in ezoteriko. V sebi čutim dolžnost, ki mi narekuje, da vse našteto približam modernemu, tudi nevernemu človeku na dokaj razumljiv in realističen način. Ob branju knjige boste presenečeni, koliko znanja in modrosti nosimo v svoji »superzavesti« ali dušni čakri. Ko vse to aktiviramo, postane svet za nas dosti enostavnejši in razumljivejši.

Vsepovsod, kjer se zdi pot navidezno neprehodna, lahko ustvarimo most, ki nam omogoča prehod. To spoznanje in z njim povezano prakticiranje me neizmerno osrečujeta in osvobajata na način, kot da bi večno živela z glavo v nebesih in obenem stala z nogami trdno na tleh.


Mnenja o knjigi:

“Avtorica uvodoma zapiše pomenljivo misel: “To knjigo posvečam vsem, ki se želite soočiti s preteklostjo ter osvojiti z delom pridobljeno znanje in izkušnje z namenom kreiranja boljše prihodnosti.” Soočiti se s preteklostjo, k čemur nas marsikdo nagovarja, sploh takrat, ko se zatikamo ob prepreke, je docela zagatno delo. Vprašanje je, kako se s travmatično preteklostjo soočiti, se z njo, kar se da dobro pogovoriti, in živeti srčno tukaj in zdaj. Morda najdete na to pomembno in večno vprašanje odgovor v pričujoči knjigi, začenši, zakaj sploh gledati nazaj? Laično najbrž zato, ker ste ujetnica/ujetnik slabih vzorcev, ki vas omejujejo, onesrečujejo in zavirajo. Imate vtis ali pa ste celo prepričani, da ste v svoji glavi razdelali, kaj hočete in česa nočete v svojem življenju? Ste, kajneda. A potem se ponovno zagozdite v žalosti, nesreči, ob taisti napaki. In se vprašate, čemu, če ste razčistili s svojimi bolečimi točkami? Si kdaj postavite vprašanje, kako pa je kaj z mojo podzavestjo? Bržčas deluje po svoje. Ali lahko nanjo vplivamo, jo lahko “uredimo” po svoji meri? No, to je vprašanje in želim vsem nam, da najdemo pravilni odgovor. Morda pa se ta res skriva v pričujoči knjigi Aleksandre Winkler Drole, Sporočilo Oriona. Srečno in srčno, vsakemu posebej, in vsem nam skupaj.”

– Sabina Obolnar, odgovorna urednica Oneplus


“Orion je univerzalen simbol za troedinost, sodelovanje in brezpogojno ljubezen, o čemer pričajo tri zvezde njegovega pasu. Številne starodavne civilizacije so ozvezdje dojemale na zelo podoben način, kot božanstvo, ki nudi pomoč in zaščito tostranstvu. Nebesni orjak nas vsako noč opogumlja na naši večdimenzionalni življenjski poti, tako v zimskem obdobju, ko je viden na nebu, kot v topli sezoni leta, ko potone pod obzorje. Vemo, da je tam daleč, pa vendar tako blizu, vsako minuto je z nami, med nami in za nas. Njegova legendarna zgodba nas uči, da smo vsi zmotljivi, obenem pa nam je podarjena božanska milost, da lahko popravimo svoje napake in postanemo boljša bitja. Kadar je življenje zahtevno, se je treba enostavno prepustiti in zaupati modrosti vesolja. Vsaka preizkušnja nosi s seboj nauk, ob katerem zorimo in se pri tem učimo dobrote in potrpežljivosti. Čas brez konca in začetka, harmoničen neskončni krog, obogaten z večdimenzionalnostjo življenja in vsega vesolja, iz nas prežene vsakršen strah. Ni se nam treba bati življenja, še manj smrti, saj gre v vesolju za cikle obstoja, ki so v svoji božanskosti neskončni. Tudi ljubezen je neskončna, le uzreti jo moramo iz pravega zornega kota. Hvala za tako navdihujočo knjigo, saj v nas krepi prepričanje, da v življenju nikoli nismo sami. Prijatelji so na vsakem koraku, le da obstajajo v različnih oblikah in v različnih dimenzijah.”

– Veronika Tratnik, lektorica knjige


“Knjige Aleksandre Winkler Drole pri meni niso našle prostora v domači knjižnici, temveč kar na polici v delovni sobi, kjer preživim največ časa. Tja sem nekoč položila njeno prvo knjižno delo. Neštetokrat sem ga odprla v iskanju različnih nasvetov, kasneje pa sem tja postavila še njene naslednje knjige, saj je priročnike dobro imeti pri roki. Aleksandrina dela niso le izvrsten pripomoček pri mojem novinarskem delu, ki zajema osebnostno rast, duhovnost, astrologijo in podobna področja, temveč so tudi vodnik skozi moje osebno življenje. Pomagajo mi, da s sebe odstiram tančice, z njihovimi nauki pa se tudi lažje in spoštljiveje stapljam s soljudmi, naravo in vesoljem.

Najnovejše knjige Sporočilo z Oriona sem se preprosto razveselila, saj se zavedam, da mi bodo njena poglavja odprla pot v moja nova življenjska poglavja.

Zahvaljujem se ti, Aleksandra, in srčno upam, da bodo tvoja Sporočila dosegla čim več ljudi, jim razširila obzorja in olajšala življenje.”

– Sonči Nered Čebašek, odgovorna urednica revije Dobra karma

Dodatno

Sporočilo z Oriona - Kanalizirana sporočila za svet med l. 2025 in 2045 7Lastnosti

avtor

format

16,5 x 23,5 cm

isbn

9789619605622

leto-izida

2024

proizvajalec

st-strani

478 strani

vezava

Mehka vezava