Sveti les Palo Santo “Holly Wood”

Palo Santo ali »Sveti Les« je naravni les, aromatično kadilo, že stoletja uporabljeno pri Inkih in drugih domorodnih ljudstvih Andov in Južne Amerike. Uporablja se kot spiritualni pripomoček za zdravljenje in čiščenje negativnih energij.  Prav tako se uporablja za odganjanje mrčesa, za pomoč pri težavah s prehladom, astmo, alergije, stres, anksioznosti,

Sveti les Palo Santo "Holly Wood" 7

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

20.00

Ni na zalogi

Ni na zalogi

6 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Sveti les Palo Santo "Holly Wood" 8 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Sveti les Palo Santo "Holly Wood" 9

Opis

Palo Santo oz. Sveti Les je naravni les, aromatično kadilo, že stoletja uporabljeno pri Inkih in drugih domorodnih ljudstvih Andov in Južne Amerike.

Palo Santo se uporablja za energijsko – spiritualno čiščenje; za zdravljenje telesa in duha; za relaksacijo, saj ima neverjetno čaroben in čudovit vonj; za razstrupljanje; kot insekticid (deluje proti komarjem); za čiščenje prostorov – energijsko ter tudi prežene slabe vonjave.

Uporablja se kot duhovni pripomoček za zdravljenje in čiščenje negativnih energij.  Lahko se uporablja tudi za odganjanje mrčesa, za pomoč pri težavah s prehladom, glavobolih, deluje proti stresu, anksioznosti,…

UPORABA: prižgeš paličico lesa ter pustiš, da gori cca 1 minuto, nato ugasneš plamen ter držiš paličico še nekaj časa v roki dokler gre iz nje dim.

Pakirano: cca 65 g

Dodatno

Sveti les Palo Santo "Holly Wood" 10Lastnosti

Teža 0.09 kg
proizvajalec