Tečaj čudežev – preprosto

Tečaj čudežev je najbolj priljubljena knjiga s področja sodobne znanosti in duhovnosti. To je knjiga, na katero se sklicujejo večina avtorjev mednarodnih knjižnih uspešnic, sodobni misleci in duhovni mojstri.

Tečaj čudežev - preprosto 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 30.00€.Current price is: 28.50€.

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Tečaj čudežev - preprosto 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Tečaj čudežev - preprosto 6

Opis

Tečaj čudežev je najbolj priljubljena knjiga s področja sodobne znanosti in duhovnosti.
To je knjiga, na katero se sklicujejo večina avtorjev mednarodnih knjižnih uspešnic, sodobni misleci in duhovni mojstri.
Izvirno o izdajo sestavljajo Tekst (669 strani), Delovni zvezek (488 strani) in Priročnik za učitelje (92 strani).


Pred vami je zdaj posodobljena izdaja knjige, v kateri Alan Cohen Tečaj čudežev prizemlji, njegova vzvišena, daljnosežna načela pretvori v praktične, razumljive pripomočke in vam omogoči uporabljati njegovo resnico tako, da bo vaše življenje kvečjemu boljše.

Osvobodi vas vsakršne zmede, razredči njegovo navidezno zgoščenost, demistificira njegove vzvišene resnice in vam pokaže, kako sila preprost je v resnici.

Tečaj čudežev vam bo pomagal razbliniti utvare, zaradi katerih ostajate majhni, in razkril resnico, ki vas dela veličastne.


S knjigo Tečaj čudežev Alana Cohena se zato razblinijo vsi izgovori, da še niste prebrali temeljne knjige s področja duhovnosti.

Avtor Alan Cohen izvirno izdajo knjige Tečaj čudežev prizemlji, njegova daljnosežna načela spremeni v praktične in razumljive pripomočke, razredči njegovo navidezno zgoščenost in nam pokaže, kako sila preprost je v resnici. Omogoči nam uporabljati njegovo resnico tako, da bo naše življenje kvečjemu boljše. Pomaga nam stopiti na lažjo pot.


ALAN COHEN ima magisterij iz psihologije in človeškega organizacijskega razvoja. Napisal je 27 priljubljenih navdihujočih knjig, vključno z Tao: preprosto, brezčasna modrost za krmarjenje po spreminjajočem se svetu (Gnostica 2020) in nagrajeno knjigo A Deep Breath of Life (Globok dih življenja).

Alan je ustanovitelj in direktor organizacije Foundation for Holistic Life Coaching. Poleg tega je osrednji govornik in voditelj na seminarjih na temo življenjskega mojstrstva, duhovnega razvoja in vizijske psihologije. Z družino živi na Havajih

Dodatno

Tečaj čudežev - preprosto 7Lastnosti

avtor
format 14,0 x 23,0 cm
isbn 9789612291471
leto-izida 2020
proizvajalec
st-strani 258 strani
vezava Mehka vezava