Tečaj meditacije

Ta 21-dnevni izkustveni tečaj meditacije je zasnovan tako, da lahko vsak okusi meditacijo, kot jo je učil sodobni mistik Osho. V knjigi Tečaj meditacije so zbrane meditacije, ki jih je Osho ustvaril za današnji čas, za sodobnega človeka, ki zaradi hiperaktivnega uma in hitrega tempa težko zgolj sedi v tišini in opazuje svoj dih.

Tečaj meditacije 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

24.00

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Tečaj meditacije 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Tečaj meditacije 6

Opis

Ta 21-dnevni izkustveni tečaj meditacije je zasnovan tako, da lahko vsak okusi meditacijo, kot jo je učil sodobni mistik Osho.

V knjigi Tečaj meditacije so zbrane meditacije, ki jih je Osho ustvaril za današnji čas, za sodobnega človeka, ki zaradi hiperaktivnega uma in hitrega tempa težko zgolj sedi v tišini in opazuje svoj dih.

S predstavljenimi meditacijami lahko vsak izkusi mirno, tiho čuječnost in se zave svoje prave narave. V okviru tega 21-dnevnega programa boste vsak dan spoznali drugačen vidik meditativnega življenja, praktične meditacije in vaje zavedanja, povezane s tempo dneva, pa bodo orodja, s katerimi boste lahko eksperimentirali.

Vsak dan je dopolnjen tudi z mislijo dneva in prazno stranjo za vaše zapiske.

Osho je pri svojem znanstvenem pristopu k notranjemu svetu meditacije in samoodkrivanja eksperimentiral z vsemi meditacijskimi tehnikami, ki so se razvijale v preteklosti, in preučeval njihove učinke na sodobnega človeka. Videl je, kako preprosto je uporabiti starodavno sveto mantro kot zamenjavo za sodobno uspavalno tableto.

OSHO, sodobni mistik, čigar življenje in učenje vplivata na milijone ljudi vseh starosti in poklicev, je britanski Sunday Times razglasil za enega od »1000 ljudi, ki so zaznamovali dvajseto stoletje«. Njegove mednarodne knjižne uspešnice so na voljo v 60 jezikih po vsem svetu.

Dodatno

Tečaj meditacije 7Lastnosti

avtor

Osho

format

14 , 0 x 22 , 0 cm

isbn

9789617184259

leto-izida

2023

proizvajalec

Založba Primus

st-strani

208 strani

vezava

Mehka vezava