Beremo

Tisto, na kar se osredotočamo, postane naša resničnost

Tisto, na kar se osredotočamo, postane naša resničnost 1

Vsi smo narejeni iz energije

Pred pojavom kvantne fizike je vladalo prepričanje, da je vsa snov trdna. Toda kvantna fizika nas je poučila, če poenostavimo, da svet ni trden. V resnici je iz elektromagnetne energije, ki je sestavljena iz raznovrstnih atomskih in subatomskih delcev. Naš trdni svet je pravzaprav privid – v temeljih je vibracijska realnost.Kvantna fizika nas je naučila, da tisto, kar smo nekoč imeli za prazen prostor, vsebuje veliko mrežo, ta pa vse v našem vesolju: matrico.

Misli pošiljamo navzven…. in jih spet privlačimo

Razumevanje enotnega polja energije je prineslo tudi znanje o tem, da smo sami stvarnik svoje resničnosti, kajti tisto, na kar se osredotočamo, pošilja valovanje v matrico, od koder se vrne k nam v obliki izkušenj. Številni zdaj vemo, da se vesolje odziva na zavest in da misli postanejo resničnost.

Matrica nam vsa prepričanja, strahove, upe in sanje zrcali v svet, ki nas obdaja.

Zakon privlačnosti je vibracijski. Privlačimo izkušnje, ki imajo podobno vibracijsko frekvenco kot mi. Kar oddajamo, se nam povrne v življenjski izkušnji, ki se ujema z našim signalom.

Če spremenimo slike v matrici, lahko spremenimo življenjske izkušnje

Vse naše življenjske izkušnje ustvarjajo slike v matrici. Če so pozitivne in spodbudne, nam pomagajo, da pritegnemo več tistega, kar želimo. Če pa so negativne in razdiralne, bomo privlačili več takega.Ko je Karl prvič slišal za zakon privlačnosti, si je predstavljal velikansko roko kot tisto na britanski državni loteriji, kako se spušča z neba in izbira ljudi, ki bodo imeli boljše življenjske izkušnje. Zdaj, ko razume slike v polju, ve, kako napačna je bila ta predstava. V resnici privlačimo izkušnje, ki so podobne našim slikam, in ljudi s podobnimi slikami. Dokler ne spremenimo svojih slik, bomo privlačili tisto kot doslej.

Več v knjigi Tapkaj in spremeni matrico