Učenja in vaje Quodoushke – Starodavna izročila o spolnosti

Starodavna izročila o spolnosti, Nauki iz tradicije nagualov – Izročilo Quodoushke je sistem starodavnih učenj, ki temelji na majevskih, olmeških in tolteških tradicijah. Te učenja se osredotočajo na spolnost, intimnost in odnose ter učijo, kako doseči višje ravni orgazma in spolnega zanosa. Avtorica Amara Charles predstavlja praktična navodila za te prakse, ki naj bi pomagala ljudem oživiti svoje razmerje, zaceliti čustvene rane in negotovosti v zvezi s spolnostjo ter odkriti zdravilno moč spolne združitve.

Učenja in vaje Quodoushke - Starodavna izročila o spolnosti 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

32.00

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Učenja in vaje Quodoushke - Starodavna izročila o spolnosti 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Učenja in vaje Quodoushke - Starodavna izročila o spolnosti 6

Opis

Starodavna izročila o spolnosti, Nauki iz tradicije nagualov

Izročilo Quodoushke je sistem starodavnih učenj, ki temelji na majevskih, olmeških in tolteških tradicijah. Te učenja se osredotočajo na spolnost, intimnost in odnose ter učijo, kako doseči višje ravni orgazma in spolnega zanosa. Avtorica Amara Charles predstavlja praktična navodila za te prakse, ki naj bi pomagala ljudem oživiti svoje razmerje, zaceliti čustvene rane in negotovosti v zvezi s spolnostjo ter odkriti zdravilno moč spolne združitve.

Nekatere ključne točke in koncepti iz izročila Quodoushke, kot jih opisuje Amara Charles:

  1. Devet tipov moške in ženske spolne anatomije: Amara Charles podrobno opisuje fizične, energetske in spolne značilnosti devetih različnih tipov moške in ženske spolne anatomije. To naj bi ljudem pomagalo bolje razumeti svoje telo in svojega partnerja ter izboljšati spolno izkušnjo.
  2. Devet različic izražanja orgazma: Knjiga obravnava tudi devet različnih načinov izražanja orgazma in kako jih doseči. To je namenjeno povečanju užitka in zadovoljstva med spolnimi odnosi.
  3. Vadba Quodoushke: Quodoushke prakse vključujejo igranje vlog, delo s spolno energijo, čakrami in svetlobnim telesom ter obrede, ki pomagajo povečati intimnost in globino odnosa med partnerjema.
  4. Svetost spolnosti: Amara Charles poudarja, da je spolnost sveta in zdravilna sila, ki jo je treba ceniti. Uporablja užitek in spolno energijo kot sredstvo za dvigovanje zavesti in povečanje čutnosti.
  5. Integracija spolnosti in duhovnosti: Izročilo Quodoushke spodbuja integracijo spolnosti in duhovnosti ter verjame, da lahko spolnost služi kot pot do duhovne rasti.

Avtorica Amara Charles je zavezana širjenju teh učenj in njihovemu vplivu na spolnost in intimnost ljudi. Knjiga “Učenja in vaje Quodoushke: starodavna izročila o spolnosti” združuje različne elemente različnih kultur in tradicij ter ponuja praktične nasvete za izboljšanje spolnega življenja in odnosov.

Dodatno

Učenja in vaje Quodoushke - Starodavna izročila o spolnosti 7Lastnosti

avtor

format

16,5 x 23,5 cm

isbn

9789617184501

leto-izida

2023

proizvajalec

st-strani

308 strani

vezava

Mehka vezava