V 21 DNEH – Usvojite pozitivne afirmacije

Afirmacija je kar koli, kar rečete ali si mislite. Če imate navado govoriti in misliti negativno, ne ustvarjate dobrih izkušenj. Ozdravite lahko le, če se otresete črnogledosti in oblikujete pozitivne miselne vzorce. Ta knjiga vas lahko napoti na pozitivno pot do čudovitega življenja. Vendar jo morate uporabljati. Besed, ki so

V 21 DNEH – Usvojite pozitivne afirmacije 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 17.00€.Current price is: 16.15€.

5 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • V 21 DNEH – Usvojite pozitivne afirmacije 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

V 21 DNEH – Usvojite pozitivne afirmacije 3

Opis

Afirmacija je kar koli, kar rečete ali si mislite. Če imate navado govoriti in misliti negativno, ne ustvarjate dobrih izkušenj. Ozdravite lahko le, če se otresete črnogledosti in oblikujete pozitivne miselne vzorce.

Ta knjiga vas lahko napoti na pozitivno pot do čudovitega življenja. Vendar jo morate uporabljati. Besed, ki so le na papirju, ne bodo pripomogle h kakovosti življenja. Naj afirmacije postanejo del vašega življenja. Ko opravite afirmacije, je čas, da jih odslovite. Odločili ste se, kaj si želite. Afirmirali ste jih tako v mislih kot z besedami. Zdaj jih prepustite stvarstvu, da jih bodo zakoni življenja lahko pripeljali k vam.

Če ste prepolni skrbi in bojazni o tem, kako se bodo uresničile, s tem le zavirate celoten proces. Ni vaša naloga ugotavljati, kako pripraviti afirmacije do tega, da bi obrodile sadove. Zakoni privlačnosti delujejo tako, da najprej naznanite, da nekaj imate, nato vam stvarstvo to prinese. Stvarstvo je veliko pametnejše od vas in pozna vse poti za uresničitev afirmacij. Edini razlog za odlog in za to, da vam dozdevno nečesa ne da, je, da določen del vas samih ne verjame, da si to zasluži. Ali so vaša prepričanja o tem tako močna, da preglasijo afirmacije.

Dodatno

V 21 DNEH – Usvojite pozitivne afirmacije 4Lastnosti

avtor

Louise L. Hay

leto-izida

2012

format

12 , 7 x 18 , 4 cm

st-strani

153 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9789616804769

proizvajalec

Založba Primus