Vdihni življenje s polnimi pljuči

‘Vdihni življenje s polnimi pljuči’ je prva knjiga na svetu, ki daje na vpogled vse trike in nasvete, ki jih za boljše psihično in fizično zdravje, odlično formo ter lep izgled uporabljajo profesionalni pevci. Ta zbrana znanja lahko koristijo vsakomur!

Vdihni življenje s polnimi pljuči 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 27.99€.Current price is: 26.59€.

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Vdihni življenje s polnimi pljuči 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Vdihni življenje s polnimi pljuči 6

Opis

‘Vdihni življenje s polnimi pljuči’ je prva knjiga na svetu, ki daje na vpogled vse trike in nasvete, ki jih za boljše psihično in fizično zdravje, odlično formo ter lep izgled uporabljajo profesionalni pevci. Ta zbrana znanja lahko koristijo vsakomur!

V knjigi je dvajset let avtoričinih izkušenj, znanja pridobljenega od vrhunskih zdravnikov, strokovnjakov in pedagogov iz različnih držav. Predstavlja vam tudi unikatno Rusko dihalno telovadbo (knjiga vsebuje slike), ki ji je pred nekaj leti ponesla življenje in kariero na čisto nov nivo. Prav tako knjiga vsebuje veliko zanimivih nasvetov glede prehrane in superživil, odnosa do gibanja, hitrih ukrepov pri virozah, lepotne skrivnosti, življenjsko filozofijo, uravnavanja psihe … Vse povezano z osebnimi zgodbami, napisano dobrohotno in s humorjem.

V knjigi je prvič v Sloveniji predstavljena znamenita Ruska dihalna telovadba, po metodi Aleksandre Strelnikove. Metoda ima certifikat Ruskega ministrstva za zdravje in je klinično testirana. Zelo pomaga pri dvigu imunskega sistema, izboljšanju ravni življenjske energije, spancu ter zdravi in blaži številne bolezni. Izvorno je bila zamišljena za operne pevce. Danes jo v Rusiji radi uporabljajo tudi igralci in učitelji, oz. vsi, ki veliko uporabljajo glas. Celotna vadba in vse osnovne vaje so opisane podrobno, dodane so tudi fotografije.

Drugi del knjige je posvečen praktičnim nasvetom za zdravo telo in močno psiho, ki se se jih je Manca Izmajlova kot profesionalna pevka skozi dvajset let naučila od različnih strokovnjakov po svetu. Koristijo lahko vsakomur. Vse skupaj je srčno prepredeno z osebnimi zgodbami. Na 200 straneh. Knjigo je uredila in lektorirala Ifigenija Simonović ter zanjo tudi napisala tekst na zadnji platnici.

Mehka vezava, 17 x 24 cm, 202 strani.

Dodatno

Vdihni življenje s polnimi pljuči 7Lastnosti

avtor
format 17,0 x 24,0 cm
isbn 9789610700487
leto-izida 2022
st-strani 202 strani
vezava Mehka vezava