Vedno krepkejši

Kako do uspeha, sreče in globokega občutka smisla v drugi polovici življenja – Mnogi ljudje so prepričani, da bolj ko smo uspešni, manj nas prizadene občutek poklicne in družbene nepomembnosti, ki pogosto spremlja staranje.

Vedno krepkejši 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

25.00

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Vedno krepkejši 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Vedno krepkejši 6

Opis

Kako do uspeha, sreče in globokega občutka smisla v drugi polovici življenja

Mnogi ljudje so prepričani, da bolj ko smo uspešni, manj nas prizadene občutek poklicne in družbene nepomembnosti, ki pogosto spremlja staranje.

Resnica pa je drugačna: večji ko so naši dosežki in bolj ko smo navezani nanje, bolj nas bo bolelo usihanje naših dosedanjih sposobnosti.

Kaj lahko storimo že zdaj, da bodo naša zrela leta zadovoljnejša, smiselna in tudi uspešna?

Arthur Brooks se je na vrhuncu svoje kariere, pri petdesetih, podal na sedemletno notranje potovanje, da bi ugotovil, kako naj preobrazi svojo prihodnost, da ne bo razočaran zaradi usihanja svojih sposobnosti, temveč bo to raje uporabil kot priložnost za napredek.

Plod potovanja je Vedno krepkejši, praktičen vodnik za preostanek vašega življenja.

Brooks se opira na družboslovje, filozofijo, življenjepise, teologijo, vzhodnjaško modrost in na desetine pogovorov z navadnimi ljudmi, ko nam kaže, da je takšen uspeh dejansko dosegljiv.

Če se osredotočimo na prednostne izbire in navade, ki se jih lahko priuči vsak, kot so poglobljena modrost, nenavezanost na prazne nagrade, povezovanje z drugimi, služenje soljudem ter duhovna rast, lahko pričakujemo globoko zadovoljstvo.

Preberite to knjigo, pa boste tudi vi vedno krepkejši.

»V tej knjigi Arthur C. Brooks pomaga ljudem, da v obdobju staranja in z njim povezanih sprememb najdejo več zadovoljstva.« – Dalajlama

»Vsi, ki ste preveč ambiciozni, zasvojeni z uspehom in utrujeni od pehanja za dosežki; ki se dobro zavedate, da ne morete vztrajati v neskončnost, a vseeno poskušate – ta knjiga je za vas. Arthur Brooks vam kaže, da si lahko zgradite življenje, ki z leti res postaja vse lepše.« – Simon Sinek, optimist in avtor knjig Začni z zakaj: kako nas véliki voditelji navdihujejo k delovanju in Neskončna igra

»Arthur Brooks je eden mojih najljubših mislecev. Ker je duhovit, moder in nenasitno radoveden, je eden od maloštevilnih intelektualcev, ki lahko zanesljivo stkejo znanstvene raziskave in vsakdanja opažanja v tisto, kar vsi resnično potrebujemo: tehten nasvet za zadovoljno življenje.« – Angela Duckworth, ustanoviteljica in direktorica neprofitne organizacije Character Lab ter avtorica knjige Predanost: moč strasti in vztrajnosti v življenju in pri delu

»Vedno krepkejši ponuja prave odgovore na brezčasna vprašanja o sreči in napredku: Kaj naj storim, da bom bolj zadovoljen? Kako bolj osmislim svoje življenje? Kaj je zame najpomembnejše tukaj in zdaj?« – Eric Schmidt, nekdanji predsednik in direktor Googla

ARTHUR C. BROOKS je ameriški družboslovec, profesor prakse upravljanja na harvardski Kennedy School in profesor prakse upravljanja na harvardski Business School. Pred tem je bil deset let predsednik Ameriškega inštituta za podjetništvo, kjer je zasedal stolico v programu svobodnega podjetništva, ki sta ga financirala Beth in Ravenel Curry. Je avtor enajstih knjig, med njimi uspešnic Love Your Enemies in The Conservative Heart, in piše priljubljeno kolumno Kako graditi življenje v reviji Atlantic. Je tudi gostitelj podkasta The Art of Happiness with Arthur Brooks.

Dodatno

Vedno krepkejši 7Lastnosti

avtor
format 14,0 x 22,0 cm
isbn 9789617184136
leto-izida 2023
proizvajalec
st-strani 246 strani
vezava Mehka vezava