Vesolje vas podpira-Pretvorite strah v zaupanje

S sprejemanjem, predajo in zaobljubo svoji neprestani razvijajoči se duhovni poti je avtorica New York Timesove uspešnice Vesolje vas podpira in predavateljica Gabrielle Bernstein pretvorila svoj strah v zaupanje. Njene zgodbe in univerzalne vaje dajejo okvir za dostop do tega, po čemer vsak najbolj hrepeni: do srčnosti, varnosti in jasne smeri. Te naloge lahko pomagajo opustiti

Vesolje vas podpira-Pretvorite strah v zaupanje 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

22.80

7 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Vesolje vas podpira-Pretvorite strah v zaupanje 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Vesolje vas podpira-Pretvorite strah v zaupanje 4

Opis

S sprejemanjem, predajo in zaobljubo svoji neprestani razvijajoči se duhovni poti je avtorica New York Timesove uspešnice Vesolje vas podpira in predavateljica Gabrielle Bernstein pretvorila svoj strah v zaupanje.

Njene zgodbe in univerzalne vaje dajejo okvir za dostop do tega, po čemer vsak najbolj hrepeni: do srčnosti, varnosti in jasne smeri. Te naloge lahko pomagajo opustiti potrebo po nadzoru tako, da se sprostimo v občutek gotovosti in svobode.

Prenehamo loviti življenje in resnično živimo. Zajahajte val svoje energije in resnične moči, da najdete moč, ko ste na dnu, usklajenost in podporo, ko ste izgubljeni, varnost, ko se spopadate z negotovostjo, in veselje v tistem, kar bi sicer morda bila bolečina. Bernsteinova odkriva skrivnosti in je odločena, da sprosti prisotnost vaše moči s tolažečim vedenjem, da vas Vesolje podpira.

»Posebnost knjige je Gabbyjina odkritost o težkih izkušnjah, kako se je ob njih učila in  se ob njih pozdravila.« 
– Rachel Platten, glasbenica

Dodatno

Vesolje vas podpira-Pretvorite strah v zaupanje 5Lastnosti

avtor

format

12,5 x 19,5 cm

leto-izida

2018

isbn

9789612291358

proizvajalec

st-strani

173 strani

vezava

Trda vezava