VODSTVO BOGINJ orakeljske karte

Vodstvo boginj orakeljske karte vam bodo pomagale dobiti točen vpogled zase in za druge. Orakeljske karte so starodavno, skozi čas preizkušeno orodje, ki vam dovoljuje videti v prihodnost. Temeljijo na zakonu magnetne privlačnosti, po katerem pritegnejo trenutne misli in prepričanja neke osebe. Omogočajo vpogled, v katero smer bodo šli vaši

VODSTVO BOGINJ orakeljske karte 3

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 19.90€.Current price is: 18.90€.

Ni na zalogi

Ni na zalogi

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • VODSTVO BOGINJ orakeljske karte 4 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

VODSTVO BOGINJ orakeljske karte 5

Opis

Vodstvo boginj orakeljske karte vam bodo pomagale dobiti točen vpogled zase in za druge. Orakeljske karte so starodavno, skozi čas preizkušeno orodje, ki vam dovoljuje videti v prihodnost. Temeljijo na zakonu magnetne privlačnosti, po katerem pritegnejo trenutne misli in prepričanja neke osebe. Omogočajo vpogled, v katero smer bodo šli vaši odnosi, kariera, finance, zdravje in druga področja.

Ni potrebno, da ste posebej izšolani ali nadarjeni, da prikličete boginje na pomoč ali za zdravljenje. Pridejo vsakomur, ki jih iskreno pokliče. Na zahodu je Marija, Mati božja nedvomno največja boginja, ta komplet pa vas bo seznanil tudi z boginjami iz drugih religij in kultur (grške, rimske, majevske, keltske, afriške, krščanske, tibetanske in budistične tradicije).

Naj vas boginje presenetijo s svojo bližino ter kreativnostjo in kmalu boste začutili in uživali njihovo ljubečo prisotnost.

Priložena knjižica z navodili.

Dodatno

VODSTVO BOGINJ orakeljske karte 6Lastnosti

avtor

Doreen Virtue

leto-izida

2007

format

10 , 5 x 14 , 0 cm

isbn

9789616058490

proizvajalec

Založba Iskanja