Beremo

Vprašajte in prejeli boste

Vprašajte in prejeli boste 1
Kakšen je vaš pogled na svet? Je tu dovolj za vse? Dovolj hrane? Dovolj denarja? Dovolj ljubezni? Dovolj prostora? Dovolj radosti? Ali menite, da je tega na voljo v omejeni količini, tako da, na primer, če imate ljubezen vi, nekdo ostane brez nje?Ali bi, prosim, za trenutek pogledali to?

Vaš pogled ustvarja vašo resničnost. Resničnost ne ustvarja vašega pogleda.

Torej, če imate pogled, da živimo v vesolju pomanjkanja, kaj resnično ustvarjate?Moj pogled in moje védenje je, da živimo v vesolju popolnega obilja. Biblija je imela prav glede tega: Vprašaj in prejel boš. Ali ni to čudno – samo vprašate in prejmete?Vendar kako? Če obstaja kako, potem je, da smo zgolj prisotni v svojem življenju in voljni sprejeti energije druge možnosti. Ko ste popolnost prejemanja, spustite vse svoje zidove in prejmete vse. Brez izključevanja. V lahkotnosti, radosti in veličastnosti prejmete dobro, slabo in grdo.Več v knjigi Bodi ti, spremeni svetTu zdaj za številne med nami obstaja težavica…Če danes vprašamo po milijonu dolarjev in se ne prikaže jutri, rečemo: “Oh, Vesolje ne deluje, tako sem napačen,  to delam tako narobe.”Vendar se mora Vesolje za to, da bi vi lahko imeli tisto, po čemer ste vprašali, dobesedno preurediti. To se dogaja od trenutka, ko ste vprašali. Ko pa se ne prikaže in gremo v: “Oh, ne prikazuje se,” se ustavi, seveda, ker smo se odločili in sklenili, da se ni. Ta pogled ustvarja resničnost, ki se prikazuje.V Vesolje smo zakričali svoj zaključek: “Ne prikazuje se!” in Vesolje posluša in prijazno uboga. Namesto tega bi lahko vprašali:

“Ali se dejansko prikazuje popolnoma drugače, kot sem si lahko kdaj predstavljal? Kako je lahko še boljše kot to?”

Moji prelepi prijatelji, prosim, dojemite to…Vedno bo videti drugače, kot ste mislili, da bo. Vedno!Način, na katerega ste si predstavljali, da bo videti, je temeljil na vseh vaših sodbah tega, kako mora biti videti, ne na zavedanju tega, kako bi lahko bilo videti, zato ker so vaše sodbe tega, kako bi moralo biti videti, preprečevale, da bi se zavedali tega, kako bi bilo lahko videti. In vsi ti pogledi o tem, kako bi moralo biti videti, so natančno tisto, zaradi česar se ni moglo prikazati prej.
Mi sledite? Želite to prebrati še enkrat?

Povzeto iz knjige Bodi ti, spremeni svet, sedaj v akciji z 20% popustom. Več: TUKAJ