Vrelec mladosti- pet tibetanskih vaj pomlajevanja

Starodavna skrivnost tibetanskih obredov pomlajevanja. Vrelec mladosti je sklop preprostih vaj, ki v telesu vsak dan znova vzpostavljajo pogoje za radostno, dobro in mladostno počutje, sočasno pa upočasnijo staranje. Ob rednem izvajanju vaj staranje celo obrnejo v drugo smer, saj z njimi stimuliramo in masiramo vse žleze z notranjim izločanjem,

Vrelec mladosti- pet tibetanskih vaj pomlajevanja 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

24.90

2 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Vrelec mladosti- pet tibetanskih vaj pomlajevanja 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Vrelec mladosti- pet tibetanskih vaj pomlajevanja 3

Opis

Starodavna skrivnost tibetanskih obredov pomlajevanja.
Vrelec mladosti je sklop preprostih vaj, ki v telesu vsak dan znova vzpostavljajo pogoje za radostno, dobro in mladostno počutje, sočasno pa upočasnijo staranje. Ob rednem izvajanju vaj staranje celo obrnejo v drugo smer, saj z njimi stimuliramo in masiramo vse žleze z notranjim izločanjem, poskrbimo za odlično prekrvavitev vsakega delčka telesa, telo oskrbimo s kisikom,… S pravilnim izvajanjem vaj in sočasnim dihanjem, poskrbimo za gibljivo in prožno hrbtenico, ravnovesje hormonskega sistema, visoko raven odpornosti, visoko raven življenske energije in seveda jasnost misli in duha.

Dopolnjena izdaja je v petem delu knjige obogatena z novim obredom in nedavno odkritega poglavja in z dragocenimi življenjskimi napotki, ki poudarjajao moč pozitivnega mišljenja ter preprostega življenja.

Knjiga je svetovna uspešnica, ki je izšla že v dveh milijonih izvodov, v Sloveniji pa jo najdemo na 30.000 knjižnih policah.

Dodatno

Vrelec mladosti- pet tibetanskih vaj pomlajevanja 4Lastnosti

Teža

0.19 kg

leto-izida

2012

format

14 , 0 x 21 , 0 cm

st-strani

110 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

978961259044-

proizvajalec

GRAL VE