Za božjo voljo, utihnite

Moč molčanja v neskončno hrupem svetu. Dan Lyons, najbolje prodajani avtor z lestvice New York Timesa, vam želi povedati – in tega ne razumite narobe –, da morate, za božjo voljo, utihniti!

Za božjo voljo, utihnite 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

27.00

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Za božjo voljo, utihnite 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Za božjo voljo, utihnite 6

Opis

Moč molčanja v neskončno hrupem svetu

Dan Lyons, najbolje prodajani avtor z lestvice New York Timesa, vam želi povedati – in tega ne razumite narobe –, da morate, za božjo voljo, utihniti!

Naš hrupni svet nas uči, da vedno zmagajo ljudje, ki imajo zadnjo besedo, v resnici pa imajo resnično moč v rokah tisti, ki znajo molčati. 


Ta knjiga vsebuje ključ do te moči in vam bo spremenila življenje, saj vas bo osvobodila in vam omogočila, da se osredotočite na tisto, kar je zares pomembno. 

Lyons združuje vodilno vedenjsko znanost s praktičnimi nasveti, kako komunicirati z namenom, kritično razmišljati ter svoje misli in posluh usmeriti v svet okoli nas.


Manj ko govorite, več pridobite. To je bistvo knjige Za božjo voljo, utihnite. Ta poučna in zasvojljivo berljiva knjiga, ki bi morala biti obvezno branje, vam ponuja orodja, s pomočjo katerih lahko postanete boljši človek, pa naj bo v pisarni, doma, na spletu ali v svojih najdragocenejših odnosih. Navsezadnje smo to, kar govorimo.

Zato globoko vdihnite, obrnite stran in tiho spremenite svoje življenje.


Iz knjige:

Če se boste naučili utihniti, vam bo to spremenilo življenje. Postali boste pametnejši, bolj všečni, ustvarjalnejši in vplivnejši. Morda boste celo dlje živeli. Ljudje, ki manj govorijo, imajo večjo možnost za napredovanje v službi ali uspeh pri pogajanjih.

Če govorimo z namenom – in ne samo blebetamo – se naši odnosi izboljšajo, postanemo boljši starši, izboljšata pa se lahko tudi naše psihično in celo telesno počutje. 

Pred nekaj leti so raziskovalci z Univerze v Arizoni ugotovili, da so ljudje, ki manj čvekajo in več časa posvetijo konkretnim pogovorom, toliko srečnejši od drugih, da so dobri pogovori »morda ključni za zadovoljno življenje«.


»Preberite to knjigo – vaš šef vam bo hvaležen. Vaš partner vam bo hvaležen. In sami sebi boste hvaležni! Kakovosti pogovora ne določa govorec, temveč poslušalec. Kako veste, kako vas slišijo drugi? Začnite tako, da utihnete! Večini je to lažje reči kot storiti. Dan Lyons vam bo razložil, kako to gre in zakaj bo to izboljšalo vaše odnose na delovnem mestu ter doma.«
– KIM SCOTT, avtorica knjižne uspešnice Radical Candor na lestvici New York Timesa

»Knjiga Za božjo voljo, utihnite me je prepričala, da moram samo zapreti usta, pa bom srečnejši in bolj produktiven, vsi okoli mene pa tudi. Ta neverjetno zabavni biser izpod peresa Dana Lyonsa me je naučil, kako utihniti, biti zelo pozoren do drugih, utišati svoje pokroviteljske moške monologe, in ponudil še vrsto protistrupov za moja čvekaholična nagnjenja. Moja edina težava je, da po branju knjige ne morem več utihniti glede tega, kako zelo mi je všeč!«
– ROBERT I. SUTTON, organizacijski psiholog, profesor z Univerze Stanford in na lestvici New York Timesa najbolje prodajani avtor sedmih knjig, med drugim Ni prostora za prasce

»Lyonsu s svojo kritiko hrupa uspe pritegniti pozornost. Aktualno, premišljeno in pomembno. Moram dodati še kaj? (Najbrž ne.)«
– DAVID LITT, nekdanji pisec govorov za predsednika Baracka Obamo in na lestvici New York Timesa najbolje prodajani avtor knjige Thanks, Obama


DAN LYONS je avtor knjig Disrupted: My Misadventure in the Start-Up Bubble (V vrtincu sprememb: Moje nesrečne prigode v svetu novonastalih podjetij, op. prev.), najbolje prodajane biografije na lestvici New York Timesa, in Lab Rats: How Silicon Valley Made Work Miserable for the Rest of Us (Poskusni zajčki: Kako je Silicijeva dolina povzročila, da vsi trpimo v svojih službah, op. prev.).

Je eden izmed scenaristov HBO-jeve humoristične uspešnice Silicijeva dolina. Desetletje je pisal o Silicijevi dolini kot novinar za revijo Forbes, poročal o novih tehnologijah za Newsweek in prispeval vsebine za revije Fortune, New York Times, Wired, Vanity Fair in New Yorker.

V prihodnje namerava prekršiti svoje uporabne nasvete in čim glasneje oznanjati nauk molčanja.

Dodatno

Za božjo voljo, utihnite 7Lastnosti

avtor

format

14,0 x 22,0 cm

isbn

9789617184631

leto-izida

2023

proizvajalec

st-strani

275 strani

vezava

Mehka vezava