Beremo

Zakon privlačnosti: Ko se počutimo revne, ne moremo privlačiti obilja

Zakon privlačnosti: Ko se počutimo revne, ne moremo privlačiti obilja 1

Kako naj ne dobim tistega, česar si ne želim?

Ne razmišljajte o tem, česar si ne želite. Ne namenjajte misli temu, česar si ne želite – saj vaša pozornost, ki jo namenite temu, privlači nezaželeno.Bolj ko razmišljate o tem, močnejša postaja vaša misel in močnejša čustva vzbuja. Tudi ko rečete: “O tej stvari ne bom več razmišljal,” še vedno razmišljate o njej.Zato je ključ v tem, da razmišljate o nečem drugem – o nečem, kar si želite. Z vajo se boste naučili iz počutja razbrati, ali razmišljate o nečem zaželenem ali nezaželenem.

Pozornost namenjena temu, kar je, ustvari še več tega

Zakon privlačnosti se odziva na vas – na vaš predmet privlačnosti – in vaš predmet privlačnosti povzročajo misli. Zato je vaše počutje o sebi silno močan magnetni predmet privlačnosti.Ko se počutite revne, ne morete privlačiti napredka.
Ko se počutite debele, ne morete privlačiti vitkosti.
Ko se počutite osamljene, ne morete privlačiti družbe – to je v nasprotju z Zakonom.Veliko ljudi okoli vas vam govori o “resničnosti”. Pravijo vam: “Sprijazni se z dejstvi. Poglej, kakšne so stvari.” In mi vam pravimo, če vidite le to, kar je, potem boste po Zakonu privlačnosti ustvarili še več tega. Svoje misli morate biti sposobni ponesti nad to, kar je, da bi privlačili nekaj drugačnega, boljšega.Vaša čustvena pozornost, ki jo namenjate temu, kar je, vas bo ukoreninila  na tisto mesto kot drevo, toda čustvena (vesela) vizija tega, kar bi radi začeli privlačiti v svoje življenje, bo prinesla spremembo. Večino tega kar zdaj živite, želite nadaljevati, zato tem stvarem še naprej namenjajte pozornost in ohranjali jih boste v življenju. Odstranite pa pozornost s katere koli stvari, ki si je ne želite.

Povzeto iz knjige Zakon privlačnosti, Osnove Abrahamovega nauka, sedaj 20% popust. Več: TUKAJ