Zakon privlačnosti Osnove Abrahamovega nauka

“Vem, da boste ob tem, kar boste našli tukaj, navdušeni in srečni. VCem, da bo ta knjiga v vašem življenju naredila velik preobrat. Tu ne boste našli le opisa najbolj pomembnega zakona v vesolju (edinega, ki ga boste kdaj koli pravzaprav morali spoznati), temveč tudi lahko razumljivo razlago mehanizma življenja.

Zakon privlačnosti Osnove Abrahamovega nauka 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 21.70€.Current price is: 17.36€.

Zadnja priložnost! Razprodaja se konča čez

0 dni 00 ur 00 min 00 sec
3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zakon privlačnosti Osnove Abrahamovega nauka 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zakon privlačnosti Osnove Abrahamovega nauka 4

Opis

“Vem, da boste ob tem, kar boste našli tukaj, navdušeni in srečni. VCem, da bo ta knjiga v vašem življenju naredila velik preobrat. Tu ne boste našli le opisa najbolj pomembnega zakona v vesolju (edinega, ki ga boste kdaj koli pravzaprav morali spoznati), temveč tudi lahko razumljivo razlago mehanizma življenja. Te informacije jemljejo sapo. Ti podatki so neprecenljivi. To je čudovit, nepričakovan vpogled.
Obstaja le nekaj knjig, o katerih bi rekel nekaj, kar bom rekel o njej. Vsako besedico preberite in sotrite vse, kar svetuje ta knjiga.” Neale Donald Walsch, avtor uspešnic Pogovori z Bogom, Edino pomembno in Kaj je rekel Bog
“Ob vnovičnem ponatisu te prečudovite knjige, ki je spremenila življenje tisočim in tisočim ljudem, in tudi meni, sem počaščena, da lahko delim z vami svoje navdušenje nad človekovo sposobnostjo ustvarjati zavestno, premišljeno in predvsem radostno!

Želeno je neizogibno že, ko si preprosto dopuščamo verjeti, da je uresničljivo. Kako hitro šele pride, ko si dopuščamo slediti svoji najvišji radosti.

Temeljni zakon Vesolja, ki v teh časih slovi po imenu Zakon privlačnosti, je tako zanesljiv in dosleden, da nam ne pomaga le spoznati moči naših lastnih misli, temveč na svoji koži občutiti resnico, da smo vsi, da je vse, Eno; neskončno inteligentno prepleteno.

Je Zakon, ki nam vsem prinaša natančno to, v kar verjamemo. Zato se je v času, ko znanost dohiteva na prvi pogled skrivnostno duhovnost, pomembno vprašati:

“Ali mi to, v kar verjamem, koristi? Mi pomaga ustvariti želeno? Mi pomaga želeno čutiti, dihati, živeti…? Me to, v kar verjamem, osrečuje?”

Kajti, kot nas uči in spominja neskončno inteligentna, čista Izvorna zavest, katere izraz smo vsi, in jo neponovljivo prevaja Esther Hicks, je pot do želenega le čustveno potovanje. Potovanje k Radosti. Vrnitev k sebi. Vrnitev Domov…z veliko začetnico.

Je pot, na kateri je mogoče vse. Zato na koncu ostane le eno vprašanje:
“Torej, kaj si želite?””

Nataša Martinčič – Ašvata

Dodatno

Zakon privlačnosti Osnove Abrahamovega nauka 5Lastnosti

leto-izida 2015
format 14,20 x 22,00 cm
st-strani 181 strani
vezava Mehka vezava
isbn 9789616950299
proizvajalec
avtor