Zavestno življenje – Dnevne meditacije na tolteški poti

Zavestno življenje je zamisel, simbol, ki nam pomaga, da usmerimo svoj namen v ustvarjanje življenja, v katerem uživamo v tem, kar smo, in v druženju z ljudmi, ki jih ljubimo in s katerimi sočutno, ubrano in spoštljivo ustvarjamo skupne sanje. To je izraz brezpogojne ljubezni. Ljubezen je popolno ravnovesje velikodušnosti in

Zavestno življenje - Dnevne meditacije na tolteški poti 2

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 17.00€.Current price is: 16.15€.

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zavestno življenje - Dnevne meditacije na tolteški poti 3 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zavestno življenje - Dnevne meditacije na tolteški poti 4

Opis

Zavestno življenje je zamisel, simbol, ki nam pomaga, da usmerimo svoj namen v ustvarjanje življenja, v katerem uživamo v tem, kar smo, in v druženju z ljudmi, ki jih ljubimo in s katerimi sočutno, ubrano in spoštljivo ustvarjamo skupne sanje.

To je izraz brezpogojne ljubezni. Ljubezen je popolno ravnovesje velikodušnosti in hvaležnosti in zavestno se lahko odločimo živeti to ubranost.

Nikoli se ne boste naučili kuhati ali preizkušati nobvih jedi, če ne boste odložili kuharske knjige in stopili v kuhinjo. To velja za sleherno knjigo védenja – zlasti za svete knjige.

Če jih boste le prebirali, ostanejo le besede na straneh. Okusi in pomeni oživijo šele tedaj, ko se odločite, da jih boste živeli. Tedaj nauk oživi – saj postane resničen, ker ste izkusili.

To je tudi namen dnevnkih meditacij v tej knjigi. Naj vam pomagajo vnašati védenje v prakso in doživljati preoblikovanje na lastni koži.

Prosim vas, da se odločite le za eno meditacijo dnevno: dajte si čas, primerno razmislite o vsakem odlomku ter ga vnesite v prakso.

V nasprotnem primeru zmanjšujte njihovo moč.

Dodatno

Zavestno življenje - Dnevne meditacije na tolteški poti 5Lastnosti

leto-izida 2014
format 12,70 x 18,40 cm
st-strani 214 strani
vezava Mehka vezava
isbn 9789616950169
proizvajalec
avtor