Zbogom utrujenost: Kako do več energije 2

Kako čim hitreje napolniti baterije? – Obstajajo še druge poti, kot le iskanje še ene kave, energijske pijače ali prehranskega dopolnila, ki obljublja več kot lahko doseže. Čas je, da odkrijete najbolj regenerativne rastline na tem planetu, ki zmorejo umiriti naš um, okrepiti telo in na naraven način povečati proizvodnjo celične energije.

Zbogom utrujenost: Kako do več energije 2 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

38.90

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zbogom utrujenost: Kako do več energije 2 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zbogom utrujenost: Kako do več energije 2 6

Opis

Kako čim hitreje napolniti baterije?

Obstajajo še druge poti, kot le iskanje še ene kave, energijske pijače ali prehranskega dopolnila, ki obljublja več kot lahko doseže. Čas je, da odkrijete najbolj regenerativne rastline na tem planetu, ki zmorejo umiriti naš um, okrepiti telo in na naraven način povečati proizvodnjo celične energije.

Kaj si lahko obetamo od kave, čaja, guarane in kakava in kako jih varno uporabiti?

  • Poznate občutek, ko zjutraj telo nikakor noče “začeti z delom”?
  • Ko se megla v glavi nikakor ne razkadi?
  • Ko kava ne prime več?

Potem je čas, da odkrijete najbolj regenerativne rastline na tem planetu, ki zmorejo umiriti naš um, okrepiti telo in na naraven način povečati proizvodnjo celične energije.


Odlična novica je, da obstajajo in so danes preprosto dosegljive. Slaba novica pa je, da jih Zahodnjaki zelo slabo poznamo in tudi ne vemo, kako bi jih uporabili.

V tej knjigi smo se zato poglobili ne le v moči stimulansov, temveč tudi v moči tonikov in adaptogenov – najbolj čaščenih rastlin kitajske, indijske, sibirske in tibetanske medicine.

Izgorelost postaja nova pandemija, in ker res potrebujemo nekaj, kar deluje, nam pomaga in hkrati ne škoduje, smo preučili, kaj zmorejo čaga, ašvaganda, ganoderma, ginseng, sibirski ginseng, rodiola, kordiceps, astragalus …

Vam zveni kot slovar tujk? Vse se bo spremenilo, ko boste ugotovili, kaj vse lahko te rastline naredijo za nas in na kakšne okusne načine jih lahko pripravimo.


O avtorjih

Sanja Lončar
Sanja Lončar že od leta 2005 vodi največje slovensko nevladno gibanje – projekt Skupaj za zdravje človeka in narave, ki raziskuje številne naravne rešitve za težave sodobnega človeka. Je urednica in soavtorica 23 knjižnih uspešnic, od katerih je 7 prevedenih v nemški jezik: Naravne rešitve za težave z virusi (2021), Samooskrba v praksi (2020), Kako do več energije (2019), Sveža zelenjava 365 dni v letu (2018), Zdravilna moč začimb za otroke (2018), Naravne rešitve za bolečine (2018), Kako ohraniti možgane (2017), Uravnajte ščitnico (2017), Ščepec ustvarjanja (2016), Naravne rešitve za radiacijo (2016), Konec zgage in ostalih želodčnih težav (2016), Adijo prehladi (2016), Ščepec védenja (2013), Ščepec rešitve (2012) …Deluje kot predavateljica, publicistka, urednica, novinarka in raziskovalka. Predava in vodi seminarje za strokovno in splošno javnost v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji in Nemčiji. Vodi tudi informacijsko središče Zazdravje.net in izobraževalni portal Delavnice.zazdravje.net ter ureja tiskano glasilo Zazdravje.net.

dr. Mateja Lobe Prebil – dr. vet. med.
Mateja Lobe Prebil je začela svojo profesionalno delo z živalmi in je v Ljubljani uspešno zaključila Veterinarsko fakulteto, nato pa še na Medicinski fakulteti podiplomski študij na področju metabolizma astrocitov. Pot jo je nato vodila v večletno delo z zdravilnimi rastlinami. Od nekdaj je prijateljica narave in strastna raziskovalka. Kot zdravilka je zaposlena v Holistični ordinaciji Golenhofen. Hvaležna je za vsako edinstveno zgodbo, ki ji jo zaupajo tisti, ki se k njej obrnejo po pomoč.

Jasmina Kandorfer
Jasmina Kandorfer je kot zdravstveni delavec izbrala drugačno pot, da prispeva k zdravju ljudi. Že več kot desetletje širi uporabne informacije za zdravje in dobro počutje v televizijski oddaji Klepet ob kavi. Je tudi avtorica številnih knjig, svetovna popotnica ter raziskovalka adaptogenih rastlin in “biohacker”.

mag. Eva Nedelko
Mag. Eva Nedelko je certificirana holistična aromaterapevtka, ljubiteljica starih dišečih sort vrtnic, destilerka lastne linije energijsko polnih eteričnih olj EYWINEO, avtorica člankov in predavateljica. Je ljubiteljica narave in ozaveščenega načina življenja ter lastnica Dišavnega vrta pri Vidi, odprtega za javnost.

Maria Ana Kolman
Maria Ana Kolman je raziskovalka kulture, mitologije in ljudskega zdravilstva Sibirije, predavateljica in avtorica številnih člankov ter do sedaj izdanih treh knjig.

Sabina Topolovec
Sabina Topolovec je urednica spletnih tedenskih novic Zazdravje.net, avtorica številnih prispevkov, soavtorica več knjig, med drugim tudi trilogije o začimbah Ščepec in avtorica knjige Zdravilna moč začimb za otroke. Posebej jo zanimata področji zdravja otrok in priprave zdravih obrokov. O teh in drugih temah predava in vodi delavnice v Sloveniji, Avstriji in Nemčiji. V projektu sodeluje od leta 2009.

 

Dodatno

Zbogom utrujenost: Kako do več energije 2 7Lastnosti

avtor

format

19,0 x 24,5 cm

isbn

9789619666203

leto-izida

2024

proizvajalec

st-strani

216 strani

vezava

Mehka vezava