Zdravi

Odkrijte svoj neomejeni potencial in prebudite mogočnega zdravilca v sebi. Podajte se ne navdušujoče znanstveno in duhovno potovanje po knjigi, ki odpira oči z raziskovanjem izjemnih sposobnosti človeškega telesa, da se zdravi samo. Predgovor je napisal Joe Dispenza, avtor uspešnic Placebo ste vi in Postanite brezmejni.
Zdravi 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 27.00€.Current price is: 25.50€.

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zdravi 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zdravi 6

Opis

Odkrijte svoj neomejeni potencial in prebudite mogočnega zdravilca v sebi.Čas je, da preženemo temo neosveščenosti, osvetlimo resnico o tem, kakšen je pravi vzrok epidemije kroničnih bolezni, in izvemo, kaj je pri zdravljenju v resnici mogoče.

PRELISTAJ KNJIGO >>


Na podlagi istoimenskega pionirskega dokumentarnega filma nas knjiga Zdravi popelje na globlje popotovanje, na katerem izvemo, kako naše misli, naša prepričanja in čustva vplivajo na naše zdravje in sposobnost samozdravljenja.

Ko boste s strokovnjaki, kot so Deepak Chopra, Marianne Williamson, Bruce Lipton, Joe Dispenza, Michael Bernard Beckwith, Bernie Siegel in Anita Moorjani odkrivali tako najnovejša znanstvena dognanja kot tudi prastaro medicino, boste ugotovili, da imate precej večji nadzor nad svojim dobrim počutjem in življenjem, kot so nas učili.


»Obvezno čtivo na potovanju proti zdravju.« —Maria Menounos, voditeljica poddaje Better Together with Maria Menounos in direktorica TV-mreže AfterBuzz

»Razburljivo raziskovanje neizkoriščenih možnosti samozdravljenja.« —Dr. Habib Sadeghi, zdravnik, futurist in avtor knjige The Clarity Cleanse (S čiščenjem do jasnosti)

»Če lahko zaradi svojih misli zbolimo, ali bi lahko zaradi svojih misli ozdraveli? V tej knjigi boste izvedeli, da je odgovor pritrdilen.« —Joe Dispenza, avtor uspešnic Postanite brezmejni, Placebo ste vi in Odvadite se biti to, kar ste


Snov za knjigo Zdravi Kelly Noonan Gores črpa iz čudovitih umov vodilnih znanstvenikov in duhovnih učiteljev, ki nam zaupajo malo morje tehnik, raziskav in odkritij, kako je lahko zdravljenje izjemno zapleteno in osebno, vendar se lahko zgodi tudi spontano v hipu.

Z intervjuji, ki dajo misliti, in resničnimi zgodbami, ki navdihujejo, boste iz prve roke izvedeli, kaj deluje, kaj ne in zakaj.

V strokovni zasedbi so: Deepak Chopra, Marianne Williamson, Michael Bernard Beckwith, Bruce Lipton, Joe Dispenza, Kelly Turner, Bernie Siegel, Anita Moorjani, Kelly Brogan in številni drugi.

Knjiga Zdravi nam omogoča novo razumevanje čudežne narave človekovega telesa in neverjetne sposobnosti samoz – dravljenja v nas vseh. Z novimi spoznanji, viri in pripomočki vas bo ta knjiga raz – svetlila in poučila o tem, kaj je mogoče, če vprežemo moč povezave med umom in telesom ter znova vzamemo vajeti zdravja v svoje roke.


KELLY NOONAN GORES že dvajset let deluje v industriji zabave. Leta 2012 je prešla na pisanje, režiranje in producentstvo ter ustanovila podjetje Elevative Entertainment z namenom ustvarjanja osveščenih medijev, ki obveščajo, navdihujejo in vlivajo moč.

Dokumentarni film in knjigo Zdravi ima za svojo največjo strast in življenjsko delo.

Obiščite njeno spletno stran www.healdocumentary.com.

Dodatno

Zdravi 7Lastnosti