Zdravilo duha – Starodavne poti do dobrega počutja

Knjiga je sinteza modrostnih izročil in dosežkov sodobne znanosti. Z izvirnimi napotki za dobro počutje bralcu omogoči, da opusti vlogo pasivne žrtve in postane gospodar svoje usode. Zdravilo duha opisuje modrost prednikov v jeziku sodobne biologije in je nov manifest za telo in dušo. Napredke v znanosti prehranjevanja povezuje z

Zdravilo duha - Starodavne poti do dobrega počutja 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

22.80

1 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zdravilo duha - Starodavne poti do dobrega počutja 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zdravilo duha - Starodavne poti do dobrega počutja 3

Opis

Knjiga je sinteza modrostnih izročil in dosežkov sodobne znanosti. Z izvirnimi napotki za dobro počutje bralcu omogoči, da opusti vlogo pasivne žrtve in postane gospodar svoje usode.

Zdravilo duha opisuje modrost prednikov v jeziku sodobne biologije in je nov manifest za telo in dušo. Napredke v znanosti prehranjevanja povezuje z duhovnimi praksami iz šamanskih izročil. Ponuja priložnost, da presežemo napačno zaznane omejitve in si napišemo nove zgodbe. Sinteza izročil modrosti in sodobne znanosti nam omogoča, da se iz pasivne žrtve prelevimo v gospodarja svoje usode. Izjemno berljiva in prekipevajoča od brezčasnih izročil nas vodi na raziskovanje, ki razgraja zmotne zamisli o odnosu, ki ga imamo do telesa in sveta.

O AVTORJU Alberto Villoldo je psiholog in medicinski antropolog, poleg tega pa je izučen v zdravilnih veščinah amazonskih in andskih šamanov. Vodi Šolo o svetlobnem telesu in Središče za energijsko medicino v Čilu. Med njegovimi številnimi uspešnicami so tudi Shaman, Healer, Sage, The Four Insights, Courageous Dreaming in Power Up Your Brain.

Dodatno

Zdravilo duha - Starodavne poti do dobrega počutja 4Lastnosti

avtor

format

14,4 x 22,0 cm

isbn

978-961-6943-59-8

leto-izida

2018

st-strani

234 strani

vezava

Mehka vezava