Zeleni kalcit

Zeleni kalcit 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

4.90

Ni na zalogi

Ni na zalogi

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Zeleni kalcit 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Zeleni kalcit 6

Opis

Zeleni kalcit oddaja esenco ljubezni in vpliva na vaše srce, da ste bolj sočutni. Neguje čustveno ravnovesje, dvigne občutke jeze in zamere, ki jih izkusimo, sprejmemo in opustimo.

Je prinašalec miru in sočutja ter privlači ljubezen. Znan je kot kamen sreče. Zeleni kalcit vzbuja sočutje in skrb za ljudi okoli vas.

Ima močne lastnosti aktiviranja imunskega sistema, ki dobro delujejo pri zdravljenju in pomagajo telesu pri premagovanju okužb. Je zelo koristen za duševno vedrino, odpravljanje predsodkov, kompleksnih idej in ponovno vzpostavitev duševnega ravnovesja. Pomaga vam tudi pri opuščanju tistega, kar vas ne podpira.

Krepi pozitivne spremembe v vašem življenju in usklajuje vaš namen z vrednotami in moralo, ki živijo globoko v vašem srcu. Nauči vas spoštovati svoje pretekle napake in verjeti, da bodo lekcije okrepile vašo sposobnost premagovanja prihodnjih izzivov.

Kristal nosi živahno življenjsko moč, povečuje vitalnost in nežno premika energijo po telesu.

Zeleni kalcit je zelo močan srčni kamen, ki nam pomaga pomiriti in pomladiti naš najpomembnejši organ – srce. Je popoln kamen, ki nam pomaga pri lajšanju nepotrebnega vsakodnevnega stresa in pomiri naše nakopičene energije, ki so se morda kopičile ves dan.

Če preprosto držimo kristal v roki, medtem ko globoko dihamo oziroma meditiramo, lahko kmalu pozabimo na razlog za vse svoje stiske. Delo z zelenim kalcitom pomaga krepiti povezavo z našim srcem in daje vpogled v to, kam moramo osredotočiti svoja čustva. Srce je tisto, ki hrani najpomembnejše informacije, ki jih nosimo, zato bi ga morali najprej uporabiti v vsakem procesu odločanja.

Zdravilec srca

Priporoča se čim pogostejša meditacija z zelenim kalcitom. Pomembno je, da se med meditacijo osredotočite na svoje srce, da lahko na površje prinesete vso travmo, ki ga bremeni. S tem se moramo soočiti, sprejeti in se premakniti naprej. Če se nenehno vračamo k svojim težavam in jih uporabljamo kot izgovor, ne bomo nikoli premagali svojih izzivov. Ko je čas za korak naprej, je ključnega pomena, da ga sprejmete in sprejmete te nove začetke.

Če želite pomiriti svoja čustva zaradi jeze, zamere ali napetosti, vam bo ta kristal zagotovo pomagal. Če v rokah držite košček zelenega kalcita, dovolite njegovim miroljubnim in ljubečim energijam, da pomirijo in prenovijo vaše mentalno in duhovno telo.

Zeleni kalcit vam pomaga, da ostanete zbrani v težkih trenutkih. Očistil bo negativne energije, ki vas obkrožajo ali znotraj vas, in jih nadomestil s pozitivno energijo. Ta kristal vas bo ves čas obkrožal z neverjetno in poživljajočo energijo. Kristali vam lahko pomagajo pri ozemljitvi, osredotočenju in iskanju notranjega miru. Če niste prepričani, kam želite iti v življenju, vam lahko pomaga pri odkrivanju vašega življenjskega cilja z izkoriščanjem vaših talentov in sposobnosti. Ima potencial, da okrepi vašo intuicijo. Iz vašega telesa pa lahko tudi odstrani blokade in negativno energijo.

Slika je simbolična. Mere kristalov so približne zaradi nepravilnih oblik.
Dimenzije: cca 3 x 3 cm
Cena: na kos

Dodatno

Zeleni kalcit 7Lastnosti

Vrsta Kamna
Astrološko znamenje , , ,