Živeti v sedanjem trenutku

Uspešnica Živeti v sedanjem trenutku je posebna iz več razlogov. Na eni strani gre za izbor temeljnih naukov iz knjige ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek, ki so preneseni v prakso in so jim dodane pojasnitve, po drugi strani pa je knjiga popolnoma nova celota in jo lahko beremo kot zaokrožen

Živeti v sedanjem trenutku 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

21.00

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Živeti v sedanjem trenutku 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Živeti v sedanjem trenutku 3

Opis

Uspešnica Živeti v sedanjem trenutku je posebna iz več razlogov. Na eni strani gre za izbor temeljnih naukov iz knjige ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek, ki so preneseni v prakso in so jim dodane pojasnitve, po drugi strani pa je knjiga popolnoma nova celota in jo lahko beremo kot zaokrožen priročnik, ki nosi dragoceno sporočilo.
Biti tukaj in zdaj – nekaj najbolj naravnega, a hkrati eden izmed največjih izzivov človeštva. Življenje vselej poteka zdaj, v tem trenutku: v njem se nahajata prava moč in resnično zavedanje. Vendar je izziv, kako zavestno živeti v vsakem trenutku in mnoge odgovore nosi pričujoča knjiga.

Resnično živi le, kdor je povezan z močjo sedanjega trenutka
Samo tukaj in zdaj, v tem trenutku, lahko doživimo čudežno in skrivnostno resničnost življenja in svojega obstoja, ki jo sicer slutimo, a se je ne zavedamo. Če se odpremo tej, zunanjim očem nevidni resničnosti svojega bitja, preidemo v novo stanje zavedanja, ki je onkraj tesnobe in konfliktov, onkraj stisk in negotovosti, bolečine in trpljenja, ki ga izkusimo v običajnem življenju.
Vsako dejanje, ki ga usmerjajo sile človekovega notranjega bitja, je prežeto z novo sposobnostjo in poteka brez vsakega dvoma in odpora. Življenjski ritem pridobi vitalnost in dinamično ravnovesje na vseh področjih.

“Ljubezen je stanje Bitja. Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi. Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti. Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršne koli zunanje oblike.”
Eckhart Tolle

Knjiga Živeti v sedanjem trenutku v naše življenje vstopa tako, da zlahka postane naš osebni motivator, priročnik in zavetišče, kjer v vsakem trenutku najdemo odgovore na vprašanja. Vsako kratko poglavje je zgodba zase, ki nosi eno izmed bogatih sporočil, in tudi avtor predlaga, da odlomke beremo počasi ter si vzamemo čas za premislek.

Utrinki iz vsebine knjige:
Bitje in razsvetljenje: povezanost z neminljivim
Čustva so odziv telesa na naš um
Izvor strahu in njegov razkroj 
Kako najti življenje, ki se nahaja za našim življenjskim položajem
Kako se povezati z notranjim telesom
Ustvarjalna raba uma
Kako trpljenje preoblikujemo v zavest
Ljubeče-sovražna razmerja
Od zasvojenih odnosov do razsvetljenih odnosov
Bodimo mi – ne imejmo odnosa sami s seboj
Ustvarjanje in opuščanje negativnosti
Modrost predaje
Od umske k duhovni dimenziji
Osvobajanje od nezavednega stanja
Raztapljanje bolečinskega jedra

Eckhart Tolle v knjigi na razumljiv način predstavi nauke in resnico, ki jo je sam doživel in izkusil – povabi nas, da jo izkusimo in doživimo tudi mi. V knjigi so na eni strani skrbno izbrani in smiselno urejeni temeljni nauki iz knjige ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek, vendar lahko knjigo beremo popolnoma samostojno in uporabimo praktična navodila, kako se povezati z močjo sedanjega trenutka ter v jasnem zavedanju ostati v tej moči.

Dodatno

Živeti v sedanjem trenutku 4Lastnosti

Teža 0.30 kg
avtor

leto-izida

2005

format

15,5 x 20,5 cm

st-strani

154 strani

vezava

Mehka vezava

isbn

9612000484

proizvajalec