Znanost in akaško polje

Integralna teorija vsega Mistiki in modreci že dolgo vedo, da v temeljih resničnosti obstaja povezovalno kozmično polje, ki hrani in prenaša podatke, znano kot akaški zapis.

Znanost in akaško polje 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 22.90€.Current price is: 21.50€.

8 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Znanost in akaško polje 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Znanost in akaško polje 6

Opis

Integralna teorija vsega

Mistiki in modreci že dolgo vedo, da v temeljih resničnosti obstaja povezovalno kozmično polje, ki hrani in prenaša podatke, znano kot akaški zapis.

PRELISTAJ KNJIGO >>

Najnovejša odkritja v fiziki vakuuma kažejo, da je to akaško polje resnično in ekvivalentno polju ničte točke, kot ga poznamo v znanosti, in predstavlja temelj prostora kot takega.

To polje je prefinjeno morje valujočih energij, iz katerega se pojavlja vse: atomi in galaksije, zvezde in planeti, živa bitja in celo zavest. To akaško polje ničte točke je trajni in večni spomin vesolja.

Vsebuje vse, kar se je na Zemlji in v vesolju zgodilo, in to povezuje s tistim, kar se še bo zgodilo.

V knjigi Znanost in akaško polje nam filozof in znanstvenik Ervin Laszlo v razumljivem in jasnem jeziku predstavi bistvene elemente tega informacijskega polja.

Z znanstvenimi dokazi in integralno teorijo vsega potrjuje naše najgloblje slutnje o enosti stvarstva.

Odkrili bomo resnico, ki jo je zapisal že filozof William James: »Smo kot otoki v morju, ločeni na površini, toda povezani v globini.«

»Ustvarjalna knjiga enega največjih mislecev našega časa. Ervin Laszlo zarisuje meje, ki se jim znanost neizogibno bliža. V prihodnosti se bodo ljudje ozirali na njegovo preroško delo.«
– Peter Russel, član Inštituta noetičnih znanosti in Fundacije Findhorn

»To pomembno delo združuje področja znanosti in zavesti v resnično integralno ‘teorijo vsega’.«
– Ralph Abraham, doktor filozofije, profesor matematike na Kalifornijski univerzi

»Laszlo z izjemno intelektualno jasnostjo ponuja vizijo, ki sodobno znanost povezuje z modrostjo velikih duhovnih tradicij.«
– Stanislav Grof, doktor medicine in filozofije, predsednik in ustanovitelj Mednarodnega transpersonalnega združenja

»Neprecenljiva knjiga za vse iskalce temeljnih resnic. Še posebej pa za vse tiste, ki se ukvarjajo s katerokoli terapijsko metodo, saj nam pomaga razumeti procese znotraj nas in spremembe, ki se dogajajo po terapijah.«
– Marjan Ogorevc, bioterapevt

Ervin Laszlo je filozof in sistemski znanstvenik. Dvakrat je bil predlagan za Nobelovo nagrado za mir, napisal je več kot petinsedemdeset knjig in čez štiristo raziskovalnih člankov. Nastopil je v PBS-jevi posebni enourni oddaji Življenje sodobnega genija, je ustanovitelj ter predsednik mednarodnega možganskega trusta Budimpeštanski klub in prestižnega Laszlovega inštituta za raziskave nove paradigme. Je dobitnik Luksemburške mirovne nagrade za leto 2017 in živi v Toskani.

Dodatno

Znanost in akaško polje 7Lastnosti

avtor
format 14,0 x 22,0cm
isbn 9789617129892
leto-izida 2022
proizvajalec
st-strani 195 strani
vezava Mehka vezava