Znebite se sladkorja

Pokurite maščobo, zatrite lakoto in s stresnega prehranjevanja preidite na prehranjevanje za moč

Znebite se sladkorja 4

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

32.00

3 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Znebite se sladkorja 5 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Znebite se sladkorja 6

Opis

Pokurite maščobo, zatrite lakoto in s stresnega prehranjevanja preidite na prehranjevanje za moč. Ste vedeli, da sladkor povzroča osemkrat močnejšo zasvojenost od kokaina?


Dokazano uspešna strategija in načrt, ki vam bosta pomagala znebiti se nenehnega stresnega prehranjevanja in z drobnimi triki preiti k novi navadi prehranjevanja za moč. Ob podpori prave hrane boste vsak dan močnejši, lažje boste opravili z izzivi, ki se vam bodo postavili na pot, pa naj bo to pandemija ali kaj bolj osebnega. Prav tako se vam ni treba zanašati na voljo, da bi se uprli hlepenju – moč lahko prihranite za druge stvari!


Naj ste pripravljeni v celoti spremeniti prehrano ali pa že zdaj jeste dokaj zdravo in se le želite znebiti sladkarij, program Znebite se sladkorja vam bo pomagal dvigniti energijo v neslutene višave, izboljšal se bo vaš spanec in vaša teža bo našla naravno ravnovesje. Že čez nekaj tednov vas bodo prijatelji začeli spraševati, kaj počnete, saj bodo opazili, da preprosto žarite! In še več, zavedali se boste, da dobro skrbite za svoje zdravje (in če imate otroke, lahko to prenesete tudi nanje). Pojavi se zanimiv paradoks: ko se znebite sladkorja, življenje postane slajše.


Daryl Gioffre je priznan nutricionist in strokovnjak za dolgoživost, specialist za alkalno prehrano. Sam je premagal močno zasvojenost s sladkorjem in postal zgled zdravja in moči. Osredotoča se v odkrivanje glavnih vzrokov za vnetja in kronične bolezni. Priporoča preproste korake za korenite in dolgoročne zdravstvene spremembe. Njegov pristop je zmeren, brez stradanja ali odrekanja. Z napredno prehrano pomaga ljudem doseči in ohraniti najvišjo mogočo raven zdravja, energije in vitalnosti. Je tudi kiropraktik, trener, strokovnjak za presno prehrano, ultramaratonec, strasten govornik in predavatelj. Več o njegovem delu: www.drdaryl.com

Dodatno

Znebite se sladkorja 7Lastnosti

format

16,5 x 23,5 cm

isbn

9789617129618

leto-izida

2022

proizvajalec

st-strani

345 strani

vezava

Mehka vezava