Amulet Miru – Drevo življenja

Drevo življenja pomaga pri prizemljitvi – pri uresničevanju ciljev in k temu, da se sanje približajo realnosti. Tako, da imamo dobro podlago, da si izpolnimo in dosežemo željene cilje. Drevo življenja nudi energetsko oporo. Kot simbol nesmrtnosti – Drevo postane staro, vendar nosi semena, ki vsebujejo svojo bistvo in na

Amulet Miru – Drevo življenja 1

Darilo ob nakupu nad 75 €

Za vse nakupe nad zgoraj navedenim zneskom podarimo žepni kristal po naši izbiri.

Darilo bo samodejno dodano

Original price was: 21.40€.Current price is: 20.20€.

4 Uporabnikov si trenutno ogleduje ta izdelek!
  • Amulet Miru – Drevo življenja 2 Brezplačna poštnina za vsa naročila nad 65€

Možnosti plačila:

Amulet Miru – Drevo življenja 3

Opis

Drevo življenja pomaga pri prizemljitvi – pri uresničevanju ciljev in k temu, da se sanje približajo realnosti. Tako, da imamo dobro podlago, da si izpolnimo in dosežemo željene cilje. Drevo življenja nudi energetsko oporo.

Kot simbol nesmrtnosti – Drevo postane staro, vendar nosi semena, ki vsebujejo svojo bistvo in na ta način drevo postane nesmrtno.

Simbolika Drevesa življenja ima dolgo zgodovino, ki prečka številne kulture. Čeprav bi bilo lahko v vsaki kulturi razložili njen pomen, ima drevo življenja vseobsegajoče teme in pomene, ki segajo čez mnoge ljudi.

Kot simbol rasti in moči. Mlado drevo se začne s plitkimi koreninami, ki se sčasoma krepijo in rastejo globlje. Tako kot to drevo, se oseba sčasoma krepi in si prizadeva za večje znanje in nove izkušnje.

Kot simbol ponovnega rojstva – V jeseni drevesa izgubijo liste in za nekaj mesecev hibernirajo, vendar se spomladi prebudijo. Na ta način je drevo življenja simbol novega začetka življenja, pozitivne energije, dobrega zdravja in svetle prihodnosti.

Simbol povezave do vseh stvari – Drevo ima korenine, ki globoko dosežejo v tla, priznavajo njeno povezavo in sprejemanje hrane iz matere Zemlje. Listi in veje segajo v nebo, priznavajo Sonce in sprejemajo energijo, ki jo prehaja v hrano.

Drevo življenja pomeni, da niste otok, temveč ste globoko povezani s svetom okoli sebe in so odvisni od tega, da ste sposobni rasti in uspevati. Simbol družine in povezave z vašimi predniki. Drevo simbolizira generacije vaše družine; drevo, ki izvira iz semena, raste in razveže, vidi, kako daleč lahko gredo, in nato ustvari novo sadje, ki daje naslednjo generacijo življenja, da začne na novo.

Drevo življenja tudi simbolizira družino skozi svojo zapleteno mrežo vej, ki kaže na kontinuiteto skozi vse generacije. Povezani smo s stalno rastočimi vejami našim staršem in starim staršem ter našim otrokom in otrokom naših otrok.
Kot simbol vaše rasti v lepo in edinstveno osebo. Ko so drevesa mlada, so vsi videti enako. Toda, ko starajo, napadejo nevihte in jih napadajo sile vetra in vode.

Sčasoma postanejo zelo edinstveni in lepi v svoji ekscentričnosti in unikatnosti. Prav takšni, kot vsi želimo postati – oblikovani v očarljive, zanimive posameznike, ki so se spopadli s težavami in širokimi izkušnjami v življenju, le -ti pa so nas izoblikovali.

Amulet je BREZ verižice.

Amulet je temno bakrene barve, skoraj rustikalne, vanj je vgrajeno drevo življenja.
Celotna velikost amuleta je 3 cm.
Ročno izdelano.

Dodatno

Amulet Miru – Drevo življenja 4Lastnosti

proizvajalec