Prikaz vseh 3 rezultatov

Pokaži stransko vrstico
-40%
prosojnine tarot 1299 1
Zapri

Prosojnine tarot

24.90 14.90
V prosojnine so vtkani azijski, keltski in domišljijski elementi, ki ustvarjajo unikaten slog umetnice Pui-Mun Law. Tarot, ki je zasnovan na klasičnem Rider-Waite-Smith tarotu, je umetnica prežela s podobami univerzalnih simbolov iz pravljic, mitov in kulturne dediščine z različnih delov sveta. Priloženi vodnik (knjiga) predstavi evokativne razlage pomena vsake karte.
-50%
Zapri

Sanjski tarot (Knjiga in 78 kart)

39.90 19.90
Ljudje sanjajo, nato pa svoje sanje pozabijo. Tarot pa je spomin na kolektivne sanje še od takrat, ko so imele mnogo večji pomen, kot ga imajo danes. Karte 'Sanjski tarot' nas spominjajo na pripovedke, mite, legende, na zgodovinske in izmišljene simbolične like, mesta in predmete, ki obstajajo v zavesti ljudi.
-50%
zlati tarot knjiga karte 1285 1
Zapri

Zlati tarot (knjiga + karte)

30.00 15.00
Zlati tarot vas vabi na raziskovanje tega čarobnega sveta, v katerem brezčasni simboli in arhetipi oživijo ter se pojavijo med nami kot lepe kraljične, drzni vitezi in mistični modreci. Znan ilustrator Ciro Marcheti je ta vizionarski tarot ustvaril s pomočjo digitalnih umetniških tehnik. Navdihnila sta ga simbolizem in struktura Rider-Waite